5 vakit namaz kılan orospu

bgat
olaya sözlüğün genel eğlence-makara anlayışlı entrylerinin dışına çıkıp da bakacak olursak, konuyu birçok yönden ele almak gerekir (buna değer bir konu olmadığını biliyorum, çünkü hayali bir şahıstan söz ediliyor burada, ama olsun).

fahişelik nedir, ve nasıl bir ruh haline sahip insanlar bu işi seçerler (meslek demiyorum, dikkatinizi çekerim).

bir de ahlak nedir, insan ilişkilerinde yozlaşma veya arsızlaşmanın sebep-sonucu nedir diye de düşünmek lazım(tüm bunları allah ve ahlak inancı kavramları doğrultusunda söylüyorum).

fahişelik hiçbir insan için parasızlığın kaynağı olarak seçilen bir iş olamaz kanımca. mazlum edebiyatının sonucu olarak ortaya çıkan bu söylemler hiç inandırıcı değil. bu bakımdan fahişelik yapan insanlara karşı toplum tarafından iyi duygular beslemez, çünkü para kazanmak için en çirkin-en pis-en arsız yollardan birini seçmişlerdir.

nasıl ki, nefis ve şehvet insani duyguları körelten hislerse, bu duygulardan para kazanmak da aynı şekilde ahlak sistemini tamamen ortadan kaldırabilecek bir durumdur. bu yüzden fahişelik yapan bir kadının kıldığı namazı ne ölçüde anladığı da malumumuz olur.

ibadet, allah ile kul arasında olur, diyebiliriz. ancak allah’a ve ibadete inanan kimsenin, allah’ın yol gösterici varlığı olan "kutsal kitaplara" dolayısıyla da haram-helal, sevap-günah gibi kavramlara da inanması ve buna göre yaşaması gerekir.

5 vakit namaz kılan fahişe, ibadet ve ahlak anlayışına göre hayal ürünü bir masal kahramanıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol