maynard james keenan

passive
türk olduğu hakkında çeşitli söylentiler vardır.. külliyen yalandır. efendim bu üstün insanın annesinin şu yıllarda bodrum’da yaşadığı söylenmektedir. bi kere maynard’ın annesi judith marie keenan hayatının son 10.000 gününü yatalak olduğu için yatakta geçirmiştir ve 2003 yılında hayata gözlerini yummuştur. yani o 10.000 gün içerisinde bodrum’a gelmesi, gitmesi falanı filanı olanaksızdır. olanaklı olsa bile mantıksızdır.

gelelim maynard’ın babasına maynard’ın hayatındaki en değerli varlığı annesi olduğu için devamlı annesinden bahseder hatta onun için a perfect circle’la judith şarkısını yapmıştır ve tool’un son albumu olan 10.000 days’i ona ithaf etmiştir. yani babasından pek fazla bahsetmez. daha doğrusu bahsedemez çünkü maynard baba duygusunu tadamamıştır, babası daha çok küçük yaştayken hayata gözlerini yummuştur, amerika’da ölmüş ve amerika’ya gömülmüştür. yani burdan da babasının türk olmadığı hakkında bir ipucu edinilebilmektedir.

gelelim bu iddiayı ortaya atan soner yalçın kişisine. efendim bu beyfendi maynard’ın ailesinin bodrum ya da çeşme dolaylarında bir yerde oturduğunu iddia ederek hepimizin ’aa hassiktir maynard türkmüş lan’ dememize vesile olmuştur ama bu sonuca bodrum’da oturan keanan soyadlı bir aileden varmıştır. ’aa keanan bu kesin maynard’ın bi akrabasıdır hatta maynard’da türktür’ demiş ve hepimizi bi güzel kandırmıştır.

zaten maynard’la yapılan bir ropörtajda bu soru yöneltilmiş ve öyle bişey yok hiçbir akrabamın türk olduğunu zannetmiyorum demiş olmasına rağmen biz hala onun ısrarla türk olduğunu düşünmekteyiz..

şimdi gelelim ’ulen anten! türk olmak kötü bir şey mi?’ sorusuna. bu soruyu soranlara şu soruyu yöneltmek gelir içimden tutamam kendimi ’ulen anten! peki sen amerikan ya da fransız ya da japon olmak ister miydin?’ elbette istemezdin.. çünkü herkesin ırkı kendine güzeldir, kendine büyüktür.
eah maynard da doğma, büyüme, amerikan olduğuna göre adama ’sen türksün ulan! amerikan filan değilsin’ demek günahtır, yazıktır, yapmayınızdır, etmeyinizdir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol