osuruğa dahi headbang yapabilen metalcimsiler

scapegoat
aslında ba$lık tam olarak uygun mudur değil midir bilemedim lakin metalcimsiler diyerek genellemenin dayanılmaz hafifliğini hissedebilmek amacı ile genellemek istedim. osuruga dahi headbang yapan emocu, hardcorecu yok mudur? elbette ki vardır, hem de o kadar çok vardır ki tek bir ba$lık altında toplanmasa bile olur ama ben topladım.

efendim bu gruba mensup insanlar kendilerini her ortamda bir $ekilde belli ederler, lafı metal müziğe getirirler, ne kadar bu konuda kültürlü olduklarından dem vururlar falan, $imdiye kadar dinledikleri en kral grup system of a downdır, hatta "soad anama küfretse nolur abi süper müzik yapıyor herifler" derler, o derece öküzlükten çürümektedirler, metallica tanrıdır onlar için 28 temmuz tarihinde yayınlanan makina programında da görüldüğü gibi antisourtimes com üyelerinin bir çoğu bu gruba girmekte çekince görmemektedirler.

osuruga dahi headbang yapan tiplerden kastım, gayet gereksiz $arkılarda "bakın ben ne kadar güzel headbang yapıyorum, ulan kız olsam kendime verirdim" triplerinde, götlerinden çıkan o gazla roket misali semalarda dola$anlardır. yoksa biz de biliriz yeri ve zamanında yapılan headbangin orgasmic tadını. bahsettiğim tarzda insanlar linkin park ile kendilerini yerden yere vurur, manga ile headbang in kralını yapar, korn ile orgazmın doruklarına ula$ırlar.
anlatmak istediğim müzikal derinlikleri yoktur, 2 tane 3 tane adam gibi grup öğren de gel desen sana küfrü basmak zorunda hissederler kendilerini, mühim olan bu noktada onların seviyesine inmeden tepeden bakarak, $u ana kadar kazanılmı$ bütün müzikal derinlik ile onları iyice yerin dibine sokup daha sonrasında " tamam abi, kölen olayım, zaten karı-kız olayları için girdim bu i$in içine, ben normalde $afak sönmez-ankaralı namık-ismail yk falan dinliyorum, bari bi kaç tüyo ver de biz de bir iki kız atabilelim eve, çok ağır abazanım $u anda" demesini sağlayabilmektir, sonrasında her $ey sizin insafınıza kalmı$tır. isterseniz yeti$tirirsiniz isterseniz o anki tavan yapmı$ karizmanızla ayarlardan ayar beğendirip kendisini boğazın serin sularına bırakırkenki halini izlersiniz. seçim sizin ya da benim bilemedim $imdi.

edit: ulan bi de edit ekleyesim geldi, bu herifler her bi sikime de devil horns i$areti falan yaparlar, ulan küfretmemek için kendimi ne kadar kassam da tutamıyorum ya da neyse ben bir $ey demiyorum. tuttum kendimi. terbiyemi bozamıyorum $imdilik.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol