dtp nin meclise girmesi

ankakusu
dtp’nin tüm kürtleri temsil ettigini zannedenlerin yaldizli sözlerle övdükleri durumdur. evet girmeleri ve girme imkani bulmalari demokrasinin gerektirdiklerindendir. lakin öyle anlatiliyor ki, sanki baska partiler içinde meclise girmis hiç kürt yok. sanki akp’ye, chp’ye hatta mhp’ye hiçbir kürt oy vermedi.

elestirdigim nokta, pkk’nin mecliste temsil edilmesine. dtp’nin pkk ile hiçbir bagi yoktur diye iddia edecekler çikmaz umarim. bir de bakin bakin bulgaristan’da türkler nasil meclise giriyor derler simdi. e tamam da kardesim oradaki partinin hangi terör örgütüyle bagi var? ha bir de, ’amaaaan bize bir sey olmaz girisinler ne olcek’ vari laflarla bu baglara gözünü kapayanlar var. zaten basimiza ne geldiyse bu tavrimizdan dolay gelmedi mi bugüne kadar?

pkk’ya terör örgütü demeyen, tamamen duygusal baglarimiz var diyenlerin mecliste olmasina gönlünüz raziysa, aferim size. bu da yeni moda oldu ülkemde; nerede yamuk, yumuk adamlar var demokrasi geregi onlari desteklemek veya demokrasiyi korumak için desteklendiler demek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol