serdar ortaç

abraxas
hakkinda birseyler yazmaktan bile aslinda utandigim,ama kendimi tutamadigim bi insandir serdar ortac.aslinda bu tepkim onun serdar ortac olmasina degil,populer kulturun bir ogesi olmasinadir.

turkiye de sanat neden populer kulturun elindedir?neden bunlar kazanir vs. bilimum sorulari yaratir bunyede serdar ortac.ilkokulda yazdigim enerji tasarrufu siirimin,herhangi bir serdar ortac sarkisindan daha anlamli oldugunu her ortamda iddia edebiliyoken,bu arkadasi her magazin programinda baska kizlarla gormek asabiyet dengelerimi zorlamakta,ben de kafasini mengeneyle parcalama hissi uyandirmaktadir.turkiye icin ortada bi pasta oldugunu dusunursek bu pastanin en buyuk dilimlerini serdar ortac ve onun gibi sanatci(!) lar yemektedir.butun bunlara ragmen cok yogunuz vesaire gibi milyar tane uzgunluk ifadesi bulabilmistir kendisine,isin ilginci bu adamin kibrista kumarciligi da vardir,allah bilir baska ne haltlari vardir.ulan kelimesi bunlar icin yaratilmistir,benim yurdum insani,yurdum gencligi muzikten bihaberken,sanattan bihaberken hepsi serdar ortac sarkilarini ezbere bilir.kiminiz takintili diceksiniz ama bunun dahi sebebi 80 sonrasi bi turlu gormek istemedigimiz kulturel darbedir.dinleyin yavrum dinleyin,konserine de gidin 20 ytl bayilin maniden bozma sarkilara,trilyonlarla oynayan adamin korsan aliyorum demesine adam gibi adamlik deyin,sonra da biz bu ulke nasil kurtulur diye dusunelim bokunu yutmus kaz gibi..
aferin..

meraklisina not:magazin programlarini her cumartesi ve pazar sabahlari annemle fasulye vb. sebzeleri ayiklarken izliyorum..

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol