tikky düşmanligi

shevek
kapitalizmin ülkemizdeki güçlü nimetlerinden ve aynı zamanda da ürünlerinden biridir tikkycikler. bu kimsecikler yozlaşmanın, popüler kültürün ve daha bir çok emperyalizm silahı vesairenin ülkemizdeki görevlerinden habersiz, fakat pekala kendilerine verilen görevi yerine getiren zavallı, acınası elçilerinden olmakla beraber, cahil ve bununla ilişkili olarak da beyinsizdirler. acınası oldukları gibi, bilmeden de olsa, temsilcisi oldukları kültür emperyalizmiyle, her anlamda kültürel yozlaşmayla ve ayrıca daha bir çok başka vesileyle bizleri de acınası yapmaktadırlar. sanırım bu nedenle tikky düşmanlığı mübahtır.

tikkyliğe düşman olma da diyebiliriz aslında, sorun düşünmeyen ve belki bu nedenle düşünemeyen tikkycikler değil, bilmeden taşıdıkları, başarıyla yerine getirdikleri görevleridir. ayrıca tikky düşmanları değil, tikky kimseler toplumu ayırmakta, bölmektedir.

ve tikky marka giyen demek değildir. #591508 budur , ayrıca yukarıdakilerdir ve ayrıca daha anlatmak istemediğim tonlarca ıvır zıvırdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol