seni seviyorum

shevek
#89249

tüm insanlar sevilmeli insanlar tarafından. ve tüm insanlar sevmeli insanları. ve bu iki kelime asla düşmemeli ağızlardan insanlar varolduğu sürece, çünkü insan sever insanı korkmadan. aşık olur kendisine gerçek insan, insanlığa olan borcunu hiç dert yapmadan. düşünceyi, hareketi, aydınlığı ve en önemlisi insanı sever insan. insanların içindedir dört duvar arasında bile kopmaz bağıyla insan. seni seviyorum insan. seviyorum seni yarın, geleceksin çünkü yine yarın. seni seviyorum güneş, parlayacaksın tekrar bizler için çünkü. seni seviyorum hava, su, ateş, toprak, şu, bu... insana zarar vermeyen her şey! hepinizi seviyorum. seni de seviyorum, seni de. ve seni de. ayrıca seni de. seveni seviyorum.

korkmadan sevmek istiyorum. kavga etmeyi seviyorum. görmeyi. öğrenmeyi... umut, seni seviyorum. kaybetmekten kortuğum kadar seviyorum kazanmayı, geleceği, geleceği kazanmayı... ve kaybedebileceğim her şeyi seviyorum. sarılmak ve öpmek, kaybedebileceklerimin hepsini, binlerce kez, bıkmadan. öpmeyi seviyorum. sarılmak, seni de seviyorum.

’seni seviyorum’, en çok seni seviyorum. bu kadar güzel olduğun için, iki kelimeyle harikalar yaratılabildiğinin bir ispatı olduğun için. neden bilmiyorum, her şeyi seviyorum. tek sevmediğim, bu kadar seven ve sevilen varken neden hala kimselerin birbirini sevmediği.

gerçi insandan bahsetmeli, sevgi deyince, seven denince. insan, gerçek insan, seni ölesiye seviyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol