26 haziran 2007 mini sözlük zirvesi

redcrow
- sıcak rekorlarının kırıldığı şu günlerde öğlen sıcağında zirve düzenlemek tam bilgi sözlük ailesine has bir durum olsa gerek.. etrafta bizim dışımızda aslanlar, bedeviler ve çöl develerinden başka kimse yoktu.

- saat 16:00 da "abi ben bi icetea şeftali içip kaçacam" dedikten sonra gece 1’e kadar bira içtim..

- instrument’in gitar senfonisi için crab barın gitarını gaspettik lakin şarkıları düşük oktavda söylemesi ve çaldığı sekiz şarkının yedisinin aynı şarkı olması jedinin cinnet geçirmesine ve albüm sözleşmesini yıtmasına sebep oldu..

- armour gayet sevimli bir arkadaşımız fakat kendisi konuşmuyor mırıldıyor.bir dahaki sefere kendisine mikrofon tahsis etmeyi düşünüyorum..ayrıca çektiği fotografları bir an önce yayınlasın.

- sosyete kızı suzan bize katıldığında alkol duvarının tam üstünden atlıyorduk ki jedi kendisine sosyetik suzan diye hitap etti ve ben içtiğim biraların yarısını gülerken burnumdan doğal ortama saldım.

- etom la ilk telefon konuşmamızı gerçekleştirdik.kendisi sesimi çok karizmatik buldu.sanırım zevk sahibi bir insan..

- gece dönüşte taksim meydanında iki hatun aniden koluma girdi ve ben tam oley çekiyordum ki birinin bıyıkları ışığın ve terin etkisiyle parladı..taksiye camdan girdim..

-kısaca her şey süperdi..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol