gammaz

mitili
herhalde sozluk yonetimi icinde en anla$ilamayan ya$am formudur. zira ne i$ yaptiklarini bu kadar aciklamaya ragmen anlamami$, ya da anlamak istememi$ (!) bireyler mevcut halen.

$unu soylemek isterim ki gammazlik yapmak icin "de" sozluge az da olsa deger vermek gerekiyor. -"de" diyorum cunku yonetimdeki diger unsurlar icin bunun gecerli oldugu zaten biliniyor-

bunu niye soyledim? cunku gelip de "sozlugu neden koruyorsunuz, sozlugu nasil ve neden boyle seviyorsunuz" deyip anlayamayan bunyeler bu i$i yapamazlar.

entryleri bulup, ba$ka ba$likta inceleniyor mu incelenmiyor mu, birebir alinti mi vb. $eyleri ara$tirmak bu tip $eyleri anlamayan bunyeleri kasar, zor gelir. bu yuzden yapamazlar i$te. kisaca demek istedigim, "sadece sozluk icin" bir $eyler yapamayan ki$iler, sadece ele$tirir, kusur bulur ve bununla kalirlar.

en azindan kendim icin soyleyebilirim ki benim sozlugu korumak ve sevmek icin kendime ait en az 3 gecerli sebebim var.

ve evet, herkes hata yapabilir. ama bunu sirf yonetimdeki ki$iler yapmi$ diye topa tutmak cok gereksiz. sonucta bir olu$umun surekliliginin saglanmasi icin yonetim $arttir ve unutulmamasi gerekir ki yonetimdeki ki$ilerin 4 kolu, 4 bacagi, antenleri ya da ekstradan uzuv veya ba$ka bir $eyleri yoktur. bildigin standart insandir onlar da.

ps: $imdi ben bunlari niye yazdim bilmiyorum. hatta yazarken hangi ba$liga yazdigimi bile unuttum ama iyi bir $eyler yazmi$im gibi bir his var icimde. umarim oyledir, evet.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol