bilgi sözlük

pelagehatun
(bkz: lutfen bu hanima haddini bildiriniz) başlığındaki 20 civarı entrynin polemik olduğu gerekçesiyle silindiği sözlüktür. diğer bir açıklama " cumhuriyet, demokrasi ve laiklik karşıtı sözler olduğu" gerekçesiyle silindiği şeklindedir.

dışardan takip ederek her entry okumuş biri olarak ne cumhuriyete ne laikliğe ne de demokrasiye bok atan bir entry görmedim orda. herkes kendi bakış açısıyla herhangi birine yoğunlaşmış görüşlerini anlatıyodu. hele ki anayasa ya bok atacak hiçbir entry yoktu.

"polemik" e gelince; başlıktaki entrylerin herbiri tek başına bir anlam ifade eden entryler, yani biri silinince diğerlerinin havada kalması gibi bir durum yok ki bir polemik olsun. hiç bir entryde üstteki entry refere edilmemişti ki..

neyse kısacası şu ki; çok fazla incelenmeden, dikkat edilmeden bir karar verilmiş ve entryler silinmiş, onca bilgi yoğunluklu entrye yazık olmuş, gitmiş..

edit: yanlış ve ya eksik okuduğum bir kaç entry olmuş sanırım. demokrasiye, sisteme çamur atılmış, e o zaman yine de madem ki her entrynin diğerlerinden bağımsız olduğu konusunda herkes hem fikir, ne diye düzgünce yazılmış entryler de gitti? bi kaç cümle yüzünden 20 entry telef oldu. kurunun yanında yaşında yanmasından başka bişey deil bu, ya da özensizlikten..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol