tüm çömezler birleşin

shevek
güçlü olmanın birlik olmaktan geçtiğini bilen materyalist çömezin sloganı. bu sloganla tüm çömezler sınıf ayrımı karşıtı isyana ve faşist yazarların baskısına karşı direnişe çağrılmaktadır.

bu sloganın gerçek olması sonucu sözlük çömezi (proleterya) sınıflar arası ayrımı yıkacak ve sözlüğü yazarların (burjuva) elinden alarak eşitlik baz alınarak yeniden yapılandırılacak düzeni sağlayacaktır. bu ihtilal sırasında dünün yazarı bugünün çömezi olan bireyler çömez halk tarafından bağra basılacak ve kurtuluşun önder kadrosunu oluşturacaktır. ihtilal sonrası çömezlik-yazarlık statüsü kaldırılacağı gibi eski baskıcı bilgi sözlük döneminin bir sembolü haline gelmiş olan bilgi sozluk airlines kapatılacaktır. emperyalizm ve uşaklığının bir sembolü haline gelmiş bu kurumun yerine kurulacak olan bilgisozluk devrim mahkemelerinde eski monarşist ve baskıcı bilgisozluk döneminde, çömezlerin sesi olan aydınlık yazarları karartarak onları da birer çömez yapan, bu yolla onları susturduğunu sanan (çömez statüsüne indirilmek) çömez faşizmi destekçisi eski yazarlar yargılanacaktır. devrim mahkemelerinde çok çeşitli yollarla (örneğin giyotin) bu eski baskıcı yazarlar cezalandırılacak ve yeni düzenin temelli olması sağlanacaktır.

(bkz: manifesto)
(bkz: çömez statüsüne indirilmek)
(bkz: çömezsin sen çömez kal)

ayrıca bu isyanı ve köklerini incelemek, isyan mantığını ve başındaki asileri analiz etmek isteyen toplum bilimci arkadaşlar için:
(bkz: isyankar çömez modeli)
(bkz: bir çömez vardı canı sıkılan)
(bkz: çömez yazara ibnelik olsun diye onay vermemek)
(bkz: çömez olan yazarın entry profilindeki değişim)
(bkz: anne ben de çömez olucam)
(bkz: çömez istilası)

bu da sözlükteki mevcut ve gittikçe popülaritesi artan çömez karşıtı zihniyetin bir ispatıdır:
(bkz: çömezleri recm edelim kampanyası)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol