sigara

shevek
iğrenç şey... başlatan kimse/nesne fark etmez en az sigara kadar iğrençtir. içenler de belli bir süre sonra hem çevrelerine hem kendilerine zarar vererek birer ölüm meleği olurlar. hatta "meleği" silin, atın; "ölüm" olurlar. sigara da ölümdür, içen de ölümdür; bu durumda her ikisi de iğrençtir. burada şimdi felsefe falan yapmak istemiyorum (tümevarım, tümdengelim), ama iğrenç olmak istemeyen en azından başlamasın. sigarayı bulanın, tütünü çıkaranın, hatta o tütünü ve sigaranın içindeki bilumum maddeyi yaratanın (teist terminolojiye göre öyle biri var) elini sıkıyım (siz anladınız, beni konuşturmayın)...

sigarayı üreten tüm emperyalistlere, iğrenç kapitalistlere ve onu içen zavallı kuklalara: o sigaralar size karşı kullanılacak birer abd silahı, roketi olacak demeyeceğim bile (çünkü öyle dememi bekleyen bazı insanlar var, onlara da buradan "merhaba", onlar da hemen bıraksınlar sigarayı, saçmalamasınlar) demeyeceğim, daha kötüsü kendinizi ve yakınlarınızı roket, silah olmadan elinizdeki o iğrenç sarı beyaz şeylerle öldürüyorsunuz. insan katili destekler mi, küçücük çocukları astım yapmaya hayatlarını zehir etmeye ve belki de katilleri olmaya ne hakkınız var? ya da hanginizin kalbi dayanır ki zaten buna? dayanan varsa bu yöntemle "faşist" eleme sınavları da yapabiliriz, güzel olur. öfkelendim... sigaranın yeri cehennemdir. bırakın istiyorsanız cehennemde içersiniz, gelip de hayatı cehenneme çevirmeyin.

hele aranızda çok duyarlı, duygusal ve ağlamayla arası çok iyi olan kimseler varsa, hemen bırakın sigarayı. duygularınızı dinleyin, duygular insana "ağla, göz yaşı" dök demez, ne yapılması gerektiğini söyler.

hatta ne buldum, sigara içmeyenler, içmiş olup sonra doğru yolu bulan, (bkz: tek yol maddesiz dünya) diyip o iğrenç ölüm aracını bırakanlar gelsinler, geri kalanını soyutlayalım, ilk defa tecriti destekliyeceğim ama evet onları izole edelim, onlara "siz kötüsünüz, kakasınız, fazlalıksınız, dışkısınız" diyelim ve "özgürlük" için bağımsızlık gerekir madde bağımlılığı, sigara bağımlılığı olan bana gelip de "ben özgürüm" ama "daha bağımsız olmak isterdim" demesin. madem istiyor daha bağımsız olmayı, hatta tamamen bağımsız olmayı içmesin şu iğrençliği...

bakın sigara insanı nerelere taşıyor, ben sigara içmeyen biri olarak etkilendim sigaradan.. faşizme giden kestirme yolu buldum, anti-bağımlılar ve anti-bağımlılık yapan gerizekalı maddeler ideolojisi ile ilerleyeceğim artık. machiavelli’nin "başarıya giden her yol mübahtır" sözü, görüşü, tarzı her ne kadar hayvanca da olsa anti-sigara ve anti-bağımlılık için geçerlidir, mübahtır.

her ne kadar çok sevsem de bazı insanlarla ilişkimi durdurma kararı alacağım, en azından onları etkileyen kadar. her ne kadar yaptığım "çok salakça ve etksisiz" de olsa!.. benim gibi düşünenleri de bu yola, bu davaya benimle baş koymalarını istiyorum. ben bir katilin (ki her sigara içen bir katildir; öncelikle kendinin, sonra başkalarının) arkadaşları olamam!

yaşasın dünya bağımlı olmayanlar kardeşliği!
kahrolsun tüm ölüm araçları ve bunları kullananlar!

ve not: büyük ihtimalle saçma bir yazı, çünkü zaten bırakabilen bırakırdı herhalde. ama kendinizi zorlayın!!! ve bırakabilen bıraksın, yolun başındayken dönsün. özentilikten, milletin arasına/gözüne girmek amacıyla falan bu yola başvuranlar ya da düşünenler saçmalamasın. sevidklerimizi kaybetmeyelim.

ve not2: biliyorum, ağır bir konuşma.. hele bir de toplumun sigara tiryakisi olduğunu ve çoğunluğunun içtiğini düşünürsek.. ne yapalım, aziz nesin de "türk halkının yüzde 60 ı aptaldır" deyip yüzde 60 ını karşısına almıştı, ben de onun izinden gidiyorum sanırım yalnızca.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol