darbe son caremiz bile olamaz

mebs
başlıktan da anlaşılacağı üzere darbe istemeyen demokrasiden çok seslilikten yana olanların isteğidir.

asker askerliğini yapar, hükümet hükümet olmanın getirdiği sorumluluğu bilip partizanı olsun olmasın tüm 70 nilyonun sorumluluğunu üstlenip ona göre çalışır, dış güçlerin oyuncağı olmaz, onların politikalarına göre davranmaz, onların kuklası olmaz, dışa bağımlı bir ekonomi politikası izlemez, dışardan borç alan buyruk da alır taviz verilmicek durumlarda da taviz vermek zorunda kalır gerçeğine göre hareket ederse ortalık gülük gülistanlık olma yönünde ilerler.

ama sen iktidar olur da muktedir olmazsan, elinde müthiş bir parlemento gücü olmasına rağmen kullanmasını bilmez abuk sabuk işler yaparsan, önüne gelen sana posta koyma pozisyonunda da olur, darbe söylentileri de olur, halk da isyan eder vel hasılı kelam sonuçta örneklerini gördüğümüz gibi sandığa gömülür gidersin..

haa bu demek değildir ki darbe olsun, kesinlikle darbe çözüm değildir.yeni bir kaos ortamı oluşturmaktan ülkeyi bi 100 yıl daha geri götürmekten başka bir işe yaramayacaktır. en iyisi demokrasinin gereği cumhurbaşkanının seçilmesi ve akabinde hemen erken genel seçime gidilmesidir diye düşünüyorum...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol