adalet ve kalkınma partisi

capt it all
embesilce eleştirmeyecem. genelleme de yapmayacam hepiniz x siniz y siniz diye. kişisel düzeye de inmek, entrynin kalitesini düşürür, nitekim kaliteli eleştiri, kişiler yahut olaylar üzerinden olmaz, fikirler üzerinden olur. kişiler, olaylar, hatta olmayan olaylar ve genellemeler üzerinden yapılan eleştiriler embesilce eleştiriler kapsamına girer çünkü... yazıktır ki bunları sözlükte okuyoruz,, çok yazık. neyse.

akp, kaçış partisidir. hem seçmen için, hem siyasetçiler için, hem fırsatçılar için.
temel kabulleri ve değerleri yoktur. parti geneline hakim bir ortak akıl zaten yoktur.

siyasi gelişimlerine bakalım...

milli görüş denen, ne idüğü belirsiz ve dini siyasete alet eden bir furya dibe vuruyor hakettiği gibi. ama ortada kimi isimler dolanmakta. ideoloji ki, 28 şubat süreci ile demokrasiye bile sekte vurmuş..
çıkıyor biri, her seferinde başkasını seçtiniz, şimdi de beni seçin diyor.

seçiyorlar. geliyorlar başa. ama aralarında bir plan program bile yok. çünkü tabansız. 3 milletvekili filin hortumundan tutmuş, fil hortumdur diyor, 5 tanesi bacağından tutmuş direktir diyor, bilmemkaçı kuyruğuna yapışmış ne koparabilirim diyor.

böyle bir parti işte akp...

bekleyin yakında sağlam bişiler çıkaracam akp ile ilgili.

edit: amına koyim benim de rahatıma geliyor hepiniz boksunuz yazmak ama bu hakaret değil mi a yavrucum? aciz olmayan insan hakaret eder mi? hakaret edecek kadar mı aciz kaldık akp karşısında? adam olan adam, eğer gerçekten bişeyler yazma gerekliliği hissediyorsan, eleştireceksen, mantıklıi, tutarlı eleştir di mi ama? bu kadar aciz ve basiretsiz olma. umarım alırsın mesajımı bu da benden sana abi tavsiyesi. sövmeyle olmuyo bu işler aslanım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol