bilgi radyo

instrument
hakikaten de son zamanlarda işin rengi eğlence olarak kullanmanın dışına çıkmıştır. hoş vakit geçirmek, biraz eğlenmek, yerine göre espri yapmak ve bunlara tepki vermek herkesin hakkı tabiki. ama orada bulunun herkesin ilgileneceği şeyler olmalı. gerçekten de dedikleri gibi, iki üç kişi eğlenirken diğerleri bakıyor, ya da kısa sürede terkediyorlar. bilgi radyo bilgi sözlüğün tüm üyelerinin vakit geçirip eğlenmeleri gereken bir yer. ama radyo standart bir kaç dinleyici edinmiş ve her zaman aynı sohbetlerle aynı sıkıcılığıyla devam ediyor. bu sohbetleri edenler bizim arkadaşlarımız onların affına sığınarak yazıyorum bunları, ama biz üç dört kişilik bir sanal alem değiliz. bir sürü kullanıcımız var. dolayısıyla herkesi ilgilendirmeyen, ya da bazı kişileri rahatsız edecek konuları konuşmanın alemi yoktur. bunlar msn dende yapılabilir. radyo da konuşulabilecek ve herkesin katılabileceği bir sürü konu vardır pekala. gerekli tartışmalar olabilir, bilgi alışverişleri olabilir.

velhasıl radyo bizim bir amacımız olmamalı. şahsım adına koınuşmam gerekirse ben dj olabilmek için goeticanin başının etini bir hayli yedim. bu benim amacım olarak görünmüş olabilir. ama aslında öyle değil. sadece zaten sürekli dinlediğim müzikleri medya player dan değilde flatcast dan dinleyeyim, hep birlikte dinleyelim. yanı sıra sohbet de edelim. yeri gelirse tartışalım.

amacımız ya radyo açıkmış gelin geyik yapalım olmamalı. radyo açık, müzik dinleyelim, müziğe kolay ulaşabilelim, ama en önemlisi bir birimize kolay ulaşabilelim.

dileğim se bu söylediklerimi üzerine alınan arkadaşların radyodan soğuması değil, daha çok dinleyiciye ve arkadaşa, dosta ulaşabilmemiz için bizlere yardımcı olmalarıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol