converse kullanma kılavuzu

pessimistic
yeni alınmış bir convers ayakkabının içinden çıkan kağıt parçasında yazanlardır,çok ilginç geldi bana.harfi harfine yazıyorum.

- ayakkabınızı satın alırken dikkat etmeniz gerekenler -

satın alacağınız ürünün sağ tekini sağ ayağınıza,sol tekini sol ayağınıza giymek suretiyle deneyiniz.iki elinizle dikaktle tutarak ayak parmaklarınız öne gelecek şekilde 45 derecelik açıyla ayağınızı ayakkabınızın içine sokunuz.numaralarınızı kontrol ediniz (bkz:ayakkabınızın altı)

sıkan,acıtan,vuran ürünleri satın almayınız.unutmayın,bir converse sadece ayağınızı sıkabilir,canınızı sıkan mutlaka başka bir şeydir.

kullanılmış ürünleri değiştirilmeyeceğini unutmayınız.(sıkma,vurma vb. gibi sebepler) sonuçta kendini kullanılmış hisseden bir ayakkabıyla kimse dolaşmak istemez.

ayağın anatomik yapısı nedeniyle deri ürünlerde kırışıklıklar,keten,süet ve derilerde yanlara doğru genişleme ayağın şekline göre normaldir.ancak ayağınızın şekli normal değilse ayakkabınızda oluşabilecek açılmalar da anormal olacaktır.buna alışmaya çalışınız.

-- bakım bilgileri ve uzun ömürlü kullanım --

kirlenen deri ayakkabılar nemli bezle silinmelidir.akşamdan suya basmanın bir faydası olmayacaktır.ıslanmış ise kuru bezle silinmeli ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır.

keten ürünler soğuk suda elde yıkanmalıdır.kırmızı converse’lerinizin pembe olmasını istemiyorsanız kesinlikle ağartıcı,parlatıcı gibi maddeler kullanılmamalı ve oda sıcaklığında kurutmalısınız.

keten ürünlerin renk solmasına neden olaak diğer durumlar;

-romantik olacağım diye deniz kenarındaki yürüyüşlerinizi converse’lerinizle yapmak
-ürünleri ıslak,nemli bırakmak ve güneş altında kurutmak

ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır-biz denedik- bu nedenle ayakkanının 1 gün arayla giyilmesi ayakkabının uzun ömürlü olmasını sağlar. bu size 2 converse aldırmaya yönelik satış amaçlı bir madde gibi görünüyorsa da gerçekten asıl amacımız ayakkabınızın ömrünü uzatabilmek.

satın almış olduğunuz ürünün formunu sürekli koruyabilmesi için converse’lerinizle spor yapmanız gerekmez; ayakkabılarınızı çamurlu,tozlu ve nemli bırakmamanız,kalıpta dinlendirerek muhafaza etmeniz yeterli olacaktır.

ürün fonksiyonu ve üretim amacı dışında kullanılmamalıdır. örneğin keten ve deri ürünleri yolda yürüyesiniz diye ürettik spor yapasınız diye değil.ancak dekoratif olarak evinizde ve işyerinizde kullanabilirsiniz.

sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelebilecek yırtılma,açılma ve deformasyonlar üretim hatası olarak değerlendirilmez.bu nedenle yürürken,düşmemeye,çarpmamaya dikkat ediniz,alkollüyken giymeyiniz ayrıca arka topuk kısımlarına basmayınız.

içi astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınızı bozabilecek kimyasal katkılar içermez. yine de yenmemesi tavsiye olunur. derinin rengi ayaklara ve çoraplara çıkabilir;ayakkabınızı çıkardığınız halde hala converse’lerinizle dolaşıyormuşsunuz hissi bu yüzdendir.

-- lütfen dikkat --

converse ürünleri,birçok kalite testinden geçtikten sonra siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.converse,üretiminden kaynaklanan bir hata söz konusu ise ürünü değiştirmeyi taahhüt eder.hata,belirtilen sebeplerden meydana gelmişse güvence,değişim kapsamına girmez.kısa süreli kullanımda dahi kullanım hatası olarak değerlendirilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol