drew barrymore

lahrivus
doğum: 22 şubat 1975 los angeles, kaliforniya.

aile: babası john drew barrymore, jr., vaftiz babası steven spielberg. oyunculuk ve hosteslik yapan annesi sayesinde macar kanı taşıyor.

ilişkiler: barrymore’un, stephen dorff, corey feldman, jamie walters, hole gurubunun gitaristi eric erlandson ve home fries filmideki rol arkadaşı luke wilson ile birliktelikleri oldu. 2000 yılının bahar aylarında komedyen tom green ile nişanlandı.

çocukluk: küçük yaşta şöhrete ulaşmayı kaldıramayan drew, 10 yaşında marijuanaya 13 yaşında da kokaine başladı. annesinin baskısıyla bir rehabilitasyon merkezine yattı. bir yolunu bulup burdan kaçan drew, daha önce annesinden çaldığı kredi kartı ile hawai’ye giden bir uçağa binmek isterken yakalandı ve tekrar hastaneye yatırıldı.

eğitim: liseyi bitiremeden bıraktı.

ilk rolü: 11 aylıkken bir köpek maması reklamında oynadı.

çıkışları: 7 yaşında e.t. filmindeki gerty rolüyle, daha sonra "firestarter" ve "irreconcilable differences" filmleriyle büyük çıkış yaptı.

gurur: people dergisi tarafından seçilen dünyanın en güzel 50 insanı listesine girdi.

başarısızlık: "bad girls" filmi.

biliyor musunuz?: barrymore, ortağı nancy juvonen ile flower films prodüksiyonuna sahip. "never been kissed" filmine bu şirket yapımcılık yaptı.

katı bir vejetaryan olan barrymore kesinlikle deniz mahsulleri ve yumurta yemiyor. ayrıca deri giysiler giymiyor.

sarmısak, kahve ve arı sokmasına karşı alerjisi var.

bunu biliyor musunuz?: barrymore, ünlü eğlence programı saturday night live’ı şimdiye dek sunan en genç isim. (7 yaşında).

söz : "güvensiz biri değilim. geçmişte öyle kötü günler geçirdim ki güvensiz olmam mümkün değil. ve bu, yaşadığınız her güne şükretmenizi sağlıyor."
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol