ya basta viva zapatista

bgat
düşündüklerini ya da fikirlerini doğru bir üslup ile anlatamayan yazar. şöyle bir geçmişe baktığınızda, hiçbir yazarın (ben dahil) durduk yerde bu yazarın düşüncelerinden dolayı uyarılan algı mekanizmasını harekete geçiren başlıklar açtığını ya da entryler girdiği söylenemez.

ben ve benim gibi düşünen yazar grubu, bu ve bu yazar gibi düşünen ve belli bir görüşün propagandasını yapmaya niyetli başlıklar açan ya da çoğu zaman provokatif entryler giren yazarlara "sadece" cevap niteliği taşıyan entryler girmişizdir.

bunun aksini söyleyebilecek biri varsa, buyursun. hal böyle olunca tabii ki, cevap niteliği taşıyan entrylerin akabinde, bu yazar tarafından bazı yazarlarımıza hiç hoş olmayan "damgalamalar" vurulmaktaydı. nedense insanları etiketlemeyi pek sevdi.

kendi kışkırtıcı görüşlerine gelen cevaplardan sonra takındığı tavırlar yüzünden de tepki gördü. madem ki bu kadar sivri düşünüyorsun, o zaman sivri gelen tepkileri de göze almalısın, pek sevgili yazar.

yeni gelen birkaç üye hakkında öyle böyle entry girdi diye gittiysen, ya da sana tepkili olan ben ve birkaç yazarın haricinde, görünmez grubu oluşturan ve yazdıklarını berbat bulan (çoğunluk) diğer yazarların oylarından usanıp gittiysen, o senin bileceğin iş.

burada hümanizmi savunup da, kimin insanları nasıl ayrıma düşürdüğünü ya da ortam geridğini çok iyi gördük. teoride iyi olunabilir ama uygulama sıfır ise bir değeri yoktur ki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol