hoşlanılan kişi ile aynı yerde sınava girmek

capt it all
öss de başıma gelmiş olaydır. üstelik hemen karşımızdaki sınıfta giriyordu.

sınavdan önce klasik geyikler döndü; malumunuz. neyse girdik sınava.. aklımda hem sorular hem de çıkış vaktini tutturmak, belki uzunca bir muhabbet felan. düşler kuruyorum kafamda.

ilk yarım saatten sonra acaba onun sınavı nasıldır gibi salakça şeyler geliyordu aklıma. lan önüne bak da sınavını çöz işte..

birbuçuk saat sonraları gibiydi. artık bir gözüm soru kitapçığında; bir gözüm de sınıfın açık kapısında idi. hani çıkarsa göreyim diye. bir ara bırakıp çıkayım dedim, kapıda bekleyim dedim ama hemen kovdum o düşünceyi aklımdan; mal olmamak gerek dedim.

sınav sonlarına doğru artık sınav zerre sikimde değildi. ölesine bakınıyordum ama piç bi kural varmış, son yarım saatte çıkılmıyormuş... ben hemen ellerimi açtım dua ediyorum; inşallah çıkmamıştır inşallah çıkmamıştır.

neyse çıktık sınavdan. ışık hızında aşağı indim bekledim. gerisi biraz hazin. ben lanet olasıca okulumu kazandım... o kazanamadı. bi dersaneye gitti. duydum sonralardan, dersaneden birileriyle çıkıyomuş felan diye. sövdüm bi güzel.




ayrıca belirtmem gerekir ki, o kız hayatta tek aşık olduğum kız idi. aha bana da anlattırdınız bunları. sözlük senin de mına koyim. illa aklıma getirecek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol