kurtlar vadisi yıldız savaşları

ohannessenpetersburgerking
polat alemdar droma klanin psisik samani tarafindan etki altina alinarak, dark sidea gecer. aradigi mutlulugu orda bulduguna inanir. atesli silahlar ve hitap sanatini layigiyla bilen padavan alemdar, sharlac gezegeni jedilik meslek yuksek okulunda
ogrenime baslar. padavanligi suresince cok basarili isler cikarir.

kucuk padavan alemdarin dunya gezegeninde biraktigi sevgilisi gittigi gunden beri tum cirkinligiyle aglamaya koyulmustur.

o sirada light sideda biraktigi yaveri memati, yoda dan ultimate light saber technics dersleri alir. dersleri anlamakta zorlalan, alik memati obi van in torpiliyle sinifi gecer. ve obi van in yaninda asgari ucret+ssk+primle ise baslar.

gun gelir devran doner...jediliga cok zaman once yukselmis alemdar, yeni buldugu force ile darth vader in hukumdarligina son verir. onu saatli bombanin uzerine oturtturur ve sonsuza degin orda kalmasini saglar. jazz ziya’yi sadrazam mevkiine ve gelisen teknolojiye hizla adapte olmus isin kilici’ni istihbarat bolumu baskanligina atar.

yoda her zamanki gibi gucte dengesizlik hissetmektedir. yillardir uyarmasina ragmen kimse birsey yapmamis ve sonunda galaksinin boku cikmistir. her yerde savas, her yerde goz yasi vardir. abdul, güllü ve memati, obi van komutasinda bitirici bir tim olustururlar. amaclari bir zamanlar light sideda bulunan polat alemdar’in tekerine comak sokarak onu durdurmaktir...






bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol