yapılmış en aptalca dalgınlıklar

redcrow
lise yılarında redcow uzun zamandır hoşlandığı hatuna en sonunda açılır ve beklenmedik bir biçimde iki gün sonrası için okul çıkışına randevu alır..
günlerden çarşambadır ve büyük gün gelmiştir artık.

günün son dersinin son dakikalarında heycanlı bir şekilde eşyalarını toplayan redcrow kalbi pıtpıt atarak zilin çalmasını beklemektedir.

derken beklenen zil çalar ve redcrow aynı sınıfta olduğu sevgili adayının gözlerinin içine "hadi bekliyorum geç kalma sakın" dercesine cool bir bakış atarak koşar adımlarla sınıftan uzaklaşır.hatunun umursamaz ve "noluyo lan bu salağa" diyerek bakan gözlerinde o an için hiçbir anlam çıkaramayan salağımız hedefe doğru çoktan uzamıştır bile..

merdivenlerden hızlıca inerken diğer sınıfta okuyan kankasının "lan olum nereye beklemiycen mi beni" sorusuna ve okul kapısının önünde bekleyen aile dostları olan müdür yardımcısının "eşşek herif, allah bilir ne bok yemeye koşarak gidiyo" bakışlarına aldırmadan okulu terk ederek buluşma yeri olarak belirlenmiş, okulun arka kısmında yer alan kafenin sotede bulunan nezih masasına yerleşir.
yaklaşık yarım saatten fazla zaman geçmesine rağmen gelen gidenin olmamasına aklınca ayar olan maldaval insan, sigara üstüne sigara, çay üstüne çay içmektedir.
derken cafeden içeri guruh halinde insanlar girmeye başlar.lakin aralarında bir tanesi güneş gibi parlamakta ve biricik redcrow’una bakınmaktadır.adamımız mustakbel zevcesine seslenir ve tarihi buluşma gerçekleşir.
olayların geli kalan kısmını şöyle devam edelim..

- naaber?
+ iyi senden ne haber?
- hayırdır.
+ hayır valla.inşallah daha da hayırlı olacak.
- niye girmedin yazılıya?
+ .....=&(%&/=’?+)’^?(%
- neeee?
+ hangi yazılı yaaa?
- eeeee tarih yazılısı tabiki.
+ yok şey yapamadım ben...hoca bişey dedi mi peki?
- söyleyin o salağa tarihden kaldı dedi..
+ vay adiii........pardon ya.
- neyse ben gidiyorum.
+ oturuyoduk ya. hem daha yeni geldin.
- yok saool yarın k i m y a yazılısı var çalışmam lazım.
+ e sonra görüşürüz o zaman..
- ......

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol