21 aralık 2006 ekşi sözlük darbesi

independence
dikkat ettim dune kadar ba$ligi acilmami$.oysa gazetelere bile haber oldu.peki neden ba$ligi acilmadi? cunku ek$ sozlukle alakasi olmayan bilgi sozluk yazarlari bile ho$nut degildi bu durumdan.ek$i sozluk yazarlarinin durumunu du$unmek bile istemiyorum.

ssg ve diger ek$i sozluk yoneticilerinin felekten bir gun calmak istemesi ile ba$lami$ her $ey.birisi ortaya "hadi darbe yapalim atraksiyon olsun" demi$, ssg de "evet evet sozlugun de devinime ihtiyaci var zaten yapalim da kan aki$i hizlansin devridaim olsun" demi$.ve bir grup insanin bu garip plani onbinlerce yazarin ve ek$i sozluk okuyucusunun "eminim ki" hic de ho$nut kalmadiklari bir piyese donu$mu$.birileri darbe oldu turunde bir duyuru yayinlami$, ssg ve bir kac yonetici caylak olmu$, ssg uyanmi$ gelmi$ darbe yapanlari comez etmi$ bir $eyler etmi$ sozluk di$ina yollami$, sonra tum yoneticiler bulu$up birdirbir oynayip uzun e$ek atlami$lar.

peki sonuc?

ek$i sozlugun daha bir tuzlanmasina sebep olan garip ama ba$arisiz bir "sozde" piyes, medyanin arayip da bulamadigi suni ve minik bir gundem maddesi, kirgin ve resmen magdur binlerce sozluk yazari ve okuyucusu.

daha da otesi burada yapilmi$i var.

#234849

klon darbe!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol