bilgi sözlük

myysteriouss
eveet kişisel entrynin alası olacak bu da ama ciddi bir şekilde ikinci evim olan bu sözlüğe değil de nereye gireyim ben 2000. entrymi.
ölü beden kişisi heralde hayatının sevabını işlemiş bana 2005 yılının haziran’ında bu sözlüğün ismini söylerek..pek te çömezdim yahu ben ne oldum değil ne olacağım demeliymiş bunu da öğrendim ben burda.
bilgisayarın azizliğine uğrayıp planladıklarımı yazamadım iki yaşına girdiğinde sözlüğümüz, şimdiymiş kısmet.
ben sabahın bilmem kaçında belki 6 belki 7 kişi at koştururken independence’ın ’sözlük daha bebek, birlikte büyüteceğiz onu’ dediği günleri,gece yarılarını, sabaha karşıları bilirim..şimdi ise günde en az 45 hatta 50 kişiyle beraber at koşturmaktayız, çok daha büyüyecek bunu da biliyoruz.
öss belası girdi araya günde yarım saat belki bakabildim aylarca, öss’den kurtuldum kurtulduğuma mı sevineyim sabaha kadar online olabilecek olmama mı bilemedim.
kazandırdığın insanları, entrylerini, tıkladıktan saatler sonra açılan houstan butonunu, radyonu, hatta ve hatta evet seri eksi oy veren ibne’ni bile seviyorum be sözlük.

eksiklikleri en çok hissedilecek şeylerin başında geliyor bilgi sözlük.iki gün olsun girememek bile bana bilgisayar bulun lan! nidalarıyla ortalıkta gezmeye sebebiyet verir evet.

eh bu baya kişisel entryi beyaz şarkısından araklanmış şu sözlerle bitirelim bari..

iyi ki oldu, iyi ki oldu..
iyi ki varsın iyi ki yokum..
gölgem var iyi ki gölgem var..
bizi yalnız bırakmayan gölge..

edit: bu arada, ağlamıyorum ben ha gözüme bir şey kaçtı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol