sözlüğün maruz kaldığı ikinci sınıf komik yazılar

my son is father
başlığı tanımlayan ilk entryde ne yazıldığı anlamaya çalışılmadan, savunmaya geçilmiş yazılardır. oysa ki ne savunulacak ne de yazılacak hali vardır ama diretilmiştir, direneyazmıştır..

her neyse diyelim ve bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim.. komik yazı derken kastedilen; kendisini leman ’da lombak ’ta pengüen ’de yazıyor sanırmışcasına ve bunu iyi becerilebildiği düşünüyormuşcasına yazılanlardı..
nitekim; sözlük diyoruz, tanım diyoruz.. ardından birileri geliyor, diyalog halinde entryler giriyor ve bunu bir defa değil binlerce defa yapıyor bu diyaloglarla kalmıyor bkz ile dolduruyor her başlığı... ee tanım nerede? sözlük nerede?
komik olsun diye yazılmış ve sizi güldürmeyen her entry ikinci sınıftır arkadaş.. ama bir adam buna benzer 1000 (bin) tane entry girince elbetteki bir ikisine güleceksin, kimse de o kadar öküz değildir binlerce entry içinde gülümsetemeyecek kadar..

evet arkadaş; kurum benim, sensin, sözlükteki toplu bilinç- hiç tanım girmeyen sadece komiklik yapayım maksat muhabbet olsun diye entry giren yazarın entrysine gülmüyorsan - o ikinci sınıftır...


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol