wolfs rain

thenightwanderer
orjinali 30 bölümlük bir anime olan daha sonra mangası da yapılmıs bir tv dizisi. 2003 yılında yayınlanan bu dizinin çizeri keiko nubumoto.

anime artık ekolojik olarak ölmüş bir dünyada gelecekte geçiyor. ay kitabı adı verilen unutulmus bir kitapta yazan bir efsaneden yola çıkıyor. kurtların nesli tukenmistir ve bu kitaba gore kurtlar tanrının ilk yarattıgı ve insanları da onlardan yarattıgı kutsal varlıklardır ve cennete giden yolu ancak kurtlar bulabilir. yoksulluk içinde hayatlarını sürdürmeye devam eden insanlar kurtların yok olduğunu düşünürüler ve hatta cogu bir kurdun neye benzediğini bile bilmez. ama kurtla insan kılığında hala etrafta dolaşmaktadır ve içlerinden dördü, kendilerini cennete götüreceklerine inandıkları ay çiçeği kızını ararlar.onu bulup cennete ulaştıklarında dünya için kıyamet gelecektir.

kiba, tsume, toboe ve hige adındaki dört kurt raslantılar sonucu bir araya gelirler ve kibanın liderliğinde çiçek bakiresini aramaya başlarlar...tüm yol boyunca baslarına cok cesitli olaylar gelir ve hem kendi kişiliklerinde hem de birbirlerine duydukları bağlılıkta değişimler olur...

seyrettiğim en iyi anime serisi olduğunu yürekten soyleyebilirim. çizimi harika, muzikleri olaganustu, hikayesi cok sürükleyici. kesinlikle bulup seyredin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol