yaran houston diyalogları

ankunft
ankunft- (#347810)ayar verme lan, o kadar ingilizcemiz var çok şükür..:)

addicted to pain- ne ayarı len dombili:)) kimse anlamını yazmamış:))

ankunft- tamam lan.eferim:)

addicted to pain- saol abi,büyüksün:))

ankunft- tamam koçum, önemli değil. al şunu da çay çorba neyim içersin:)

addicted to pain- eywallah abi bahşettin :))

ankunft- tamam dedik ya, abartma aslanım. olur böyle abi kardeş arasında, lafı olmaz. ha unutmadan, al şu zarfı da sizin komşu nagihan’a ver. ankunft abi sizi ne zaman sikebilirmiş diye soruyor de.

addicted to pain- abi nagihan ablanın babası beni yakalarsa zikmesin sora?? hem sen gittikçe daha az jelibon almaya başladın bana, bu kadar jelibona değil zarf sms gönderemessiz walla abi.

ankunft- tamam koçum, sen al şunu da, hah, şimdi git bakkala, bana bi kısa ikibin al, üstü kalsın sende. jelibon mu ne karın ağrısıysa ondan al istediğin kadar.
eve giremiyosan bi taşa sarıp at sen de mektubu. nagihanın cam arka taraftaki ha.. mutfak camından falan atma, yoksa babası hem seni, hem beni ziker, ona göre...

addicted to pain- abi benden duymuş olma ama senin bu nagihan abla var ya,başkasına veriyo haaa :)))

ankunft- vay orospu vaay, kime veriyomuş lan.. diğer mahallenin piçlerine mi yoksa. ben zaten o nedim denen heriften kıllanıyodum. çok dolaşıyo bizim mahallede. ah ulan nagihan, nedimle ha.. tamam, sen şimdi siktir et mektubu falan, git bilardo salonuna, bizim elemanları topla gel bakayım. ankunft abi çağırdı de. teçhizatlı gelsinler ha.. diğer mahalleye kadar gidecekmişsiniz de, onlar anlar.

addicted to pain- tamam abi hemen.(lan iyi kandırdım ipneyi,hemen de nedim sandı,tabi nerden bilecek nagehanı benim düdüklediğimi,o beni daha çocuk sanıyo peeaah.neyse ben gidiyim bilordodaki adamları çağıriyim,şu nedim ipnesini pataklasınlar,yazık olcak lan adama ama neyse,hayat işte,zalim aq)

ankunft, (ulan küçük müçük ama laf kalabalığında hiç etti bizim kısa ikibini de..)
(bkz: saçmalamaya müsait iki bilgiç)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol