kıskanç sevgili diyalogları

schenardi
kız: hayatım senle konuşabilir miyiz?
erkek: buyur aşkım elbette...
k: ben sana geçen akşam arkadaşlarının yanına gitme demedim mi?
e: dedin de aşkım noldu ki? ilk defa mı görüşüyorum onlarla?
k: hayır ama ben sana gitme dedim...
e: tamam güzelim haklısın da sen izin alamadın işte evden hiç mi eğlenmeye çıkmayayım ben?
k: bundan sonra hep çıkarsın artık tek başına
e: manyak mısın kızım nerden çıktı bu şimdi?
k: sen git sonra ortamdaki kızlara asıl onları taciz et bla bla bla...
e: hönk!
k: hönk tabii ühühühühü
e: ne diosun canım açık konuşsana...
k: ya şimdi scheno kız penceredeymiş sen herkesin ortasında gidip kıza arkadan saldırmışsın oracıkta kızı iğfal ediomuşsun polis gelmiş almış kızı...
e: anlamadım canım...
k: anlamazsın tabi böhüüüüüü
e: yawrucum bi dinle bak sen beni... "orda kız birinin arkadaşıdydı kız körkütük sarhoş başında durur musun dedi bana. arkadaşım onu dedi diye ben kendim eğlenceyi oyunu fln bıraktım kızın başına gittim kız ben telefonla konuşucam dedi peki dedim. telefon oturma odasında pencerede çekio aldım kızı pencereye çıkardım. kız telefonla konuşurken ağlamaya ve pencereden aşağı sarkmaya başladı. ben de kızın arkasında kalınca gittim kızı belinden geriye çektim o sırada da gönlüm rahat çünkü nasılsa içerde birsürü insan var ters bi şey yapsam kız bağırır ordakiler de müdahale eder di mi canım?"
k: ...
e: "neyse kız pencereden sarkmasın diye geri çektikten sonra yanında bir boşluk açtım baktım ağlıyor teselli etmeye çalıştım telefonu kapatınca da aynı şekilde geri taşıdım"
k: öyle demiolar ama uhuhuuhu
e: "bitanem sonra da işte odaya dönüp yatırdım geri. biri geldi geyiğine la kız asılıo bu herif sana ehehehehe yaptı kız da o kafayla asılıo musun lan sen bana diye dellendi öyle olunca da bizim okan var bilio musun onun yanında bıraktim çıktım."
k: yalan söylüosun sen bana tacizcisin sen beni de kötü emellerine alet ediosun bohuhuhuhu
e: kızım ne diyeyim şimdi zaten orda da söylediler bunu bi kere hazmedemedim bağırdım çağırdım kız gitmiş onu getiren arkadaşıma bunu söylemiş o da geldi yanında tanımadığım bi adam vardı hatta yumruk atmaya fln kalktı herif bana. zaten yeterince gerilim yaşamışım bi de sen germe beni...
k: sen böyle dion ama inanmıom ben sana.
e: niye?
k: hani senin yakın bir arkadaşın var ya...
e: kim?
k: hasan o anlattı bana her şeyi yeşim diye de bi kız varmış onlar hep aynı şeyi görmüşler bana anlatılar hepsi mi yalan söylüo?
e: tamam mı canım sen şimdi beni kıskanıosun ondan böyle yapıosun di mi??
k. hı hı!
e: bak gulum ben ne kıskanılmaya ne de böyle laflara gelebilirim en iyi biz birbirimizi uzaktan sevelim sen de o hasanın yanına git hem benden selam söyle hem de mutlu mesut yaşayın çoluk çocuğa karışın ama allaha yakın bana uzak durun emi!
k: bohuhuhu
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol