bilgiçlerin nicklerinden roman yazmak

faten
#316715e istinaden ;

televizyonu acti ,winniee the pooh vardi ,yasi 26 olmasina ragmen cizgi filmi cok severdi ,o sirada chatlak arkadasi ozgeyi aramasi gerektigi geldi aklina ,telefonu eline aldi 223 43 34 u tusladi ,bir yandan da zamping yapiyordu ,televizyonda asure aromali ulker cikolatali gofret reklami cikti ,ohannessenpetersburgerking dedi bi anda ,sonra ups dedi ,ben ne dedim diye kendine guldu..

uzuuun uzuuun esnedi ,belli ki uykusu gelmisti ,yatmadan once haggard dinlenir dedi ,muzik dinlerken bir yandan da hayal kuruyordu ,once cinderella oldugunu dusundu ,amaaan dedi ,bir prens bulmak icin her kurbagayi opmek gerekmez bu masali sevmedim..

yatmaliyim dedi ,ertesi gun is vardi..

sabah 06.00 a kurdu alarmi ,uyandiginda saat 06.30 du , allaaammmm dedi ,bu devirde meleklerebileguvenmemeli insan ,ben kalkmis bir saate guveniyorum,hizli hizli portakal suyunu icti ,agzina bir seker atti ,dunden kalma tekelbirasi nin sisesini cope atti..

is yerine vardiginda saat 07.30 olmustu ,rendekar işinde calisiyordu ,özgürlük benim adım felsefesine sahip oldugundan bu işi secmisti ,aslinda kucuklukten beri hukukchu olmak istemişti ,ama olmamişti işte..

işi bazen cekilmez oluyordu ,hele o anlamayanadamlardan gelip araba kiralamak isteyen oldugunda..

gitti bakkala ,bir vanillali max aldi ,vanilyaya vanilla derdi ,azcik salakimsiydi..

cekirdekde aldi ,sivilce yapacagi aklina geldi ,hurafee diye dusundu ,cekirdeksiz bir gulsin ,saatsizgugukkusu gibi olur dedi ..çattakçuttak yemeye basladi cekirdekleri..

işyerine dondugunde maliyeciler oradaydi,hiiiic ugrasamam simdi dedi ,carpediem ,anı yasıyorum..

maliyeciyi takmamasinin sebebi ,arkadasi murat kaner olmasiydi maliyecinin.. murat ,olu beden gibi solmus yuzu ,mysterious takilmasi ,evrendeki en mutevazi insanim tavirlariyla tam bir uyuz tipti..düdüklü şeker yer misin dedi murat’a..yok dedi murat ,bizim işi biliyorsun dedi, seyyah gibi dolasiyorum ..

what are you going know ,yazdi kagida ,uzatti murat’a..

murat kagida bakti ,anlamadim dedi..

bidaha oku dedi gulsin..

okudu murat bi daha ,imgoindeeperunderground dedi,pis pis guldu,bu seferde gulsin anlamadi..

elenktrinkalamadımsenden murat ,cok sevgi kelebee bi tipsin dedi ..

murat bozulmadi ,kumralada ya gidicem işim var adada dedi ,31subatda gelirim bir daha artik dedi ,yine guldu pis pis..

o sirada dukkana kedi girdi ,kedinin adi kotu kediydi,pist demeye calisti gulsin,agzinda cekirdek oldugundan piksi deyiverdi..

daha karpuzz kesecektik esprisini yapsam mi dedi ,vazgecti..madem tatile gidiyorsun ,use condom don t be silly dedi..

john maynard keynes gibi konustun dedi murat , o kim dedi ,aaaa bilmiyor musun dedi ..

yok bilmiyorum dedi ,bonibon alicam ister misin diye sordu nazikce..

bana da alsana dedi ,bonibon ,ama 376 tane istiyorum dedi..

yok ebenin ami ali sami diyecekti,zor tuttu kendini,istiyorsan 1810 tane bile alirim sana dedi ,gulumsedi..ufoya tas atan masum koylu cocugu gibiydi murat ,kizamiyordu ona ,ama bazen karpuzcekirdegini doldurmayacak sebeplerden kavga ediyorlardi..

gitti markete gulsin,mor ceketi ,fıramboğaz renkli gomlegi,mançalı donu ile karsiladi onu ,tam bir boslukta bos olamayan adam tiplemesi ciziyordu ,gulsin onu kuyruksuz aslana benzetti,onun kalfasi da satanist yiyen kedi gibi bakiyordu ,adam resmen kediye benziyordu..snoopy geldi aklina ,oradaki musteriyi gorunce ,hayvanath gibi biseydi ,ama ben sanatçiyim havasinda yuruyordu ,bok bocegi olur senden olsa olsa diye dusundu,bakkal ne istionnn diye hoykurdu ,bir adet asure aromali ulker cikolatali gofret alacagim dedi,su parlak kirmizi ambalajli olanlardan..yeşil ambalajli vereyim ,onlarda sukela dedi adam..

arkadan bir teyze yumoşlar nerde dedi ,bu muque teyzeydi ,mahalledin dedikoducu,huzursuz ,evde kalmiş karisi... ..

uzun çalar kısa üflerdi bakkalin lakabi ,turkish camel diye kakalamaya calisirdi birinciyi ,itiraz edenlere ,cat pat ingilizcesiyle ,follow the white rabbit derdi ,ısıgı izle falan deyip ,parayi kasaya atardi ,bazende hayriirdalgerçekmiydi gibi kafa karistirici sorular sorardi ,mordeliktebirdelik dimi ama ? falan derdi..telli kus gibi bik bik oterdi..hele bazen bizler tarihin ortanca çocuklarıyız diye lafa girip tarih anlatmaya baslayinca herkes lanet olsun deyip kacardi..

melankomik bir tipdi bakkal ,hem komik hem huzunlu,independence filmindeki adam gibi tarardi saclari ,expert olmak istemişti ,iyi para var o işte diye ama falda 3 vakte kadar bakkal dukkanı cıkınca vazgecti..sipa ki ne sıpa bi oglu vardi ,benpastirmaliavizedegilimtipdoktoruolucam derdi hep oglu ,nerden duyduysa artik .. karisi aysegulnazcanda pek hanım kadındı ..louandreassalomee ozendi bi ara ama bakkal remzi dove dove adam etti onu..

henüz uc yasinda bir kardesim var sarkisini pek severdi ,bir de yat yat yat ahlak polisi baskinlarini,arenayi falan izlemeyi severdi tv de..

dogma buyume selanichliydi ,countess gibi bir cocukluk gecirmişti ,zeyna olmak isterdi onceleri ,pink floyd dinledi floydian oldu zeyna yerine..

tek sorunu surekli gaz kacırma hastalıgı olmasıydı ,kocasi surekli gotu yika derdi ona ..

sonucta mutlu bir evlilikleri vardi..

gulsin cok imreniyordu remzi ve hanımının iliskilerine ,murat a duydugu nefretin bir askdan ileri geldigini anladi ,murata gidip ,seni bir solucanin topragi sevdigi gibi seviyorum murat dedi ,salak dedik ya azcik ,anca bu kadar romantik olabildi..
adelino augusto graça barbosa barros dedi murat ,tv de duymustu ,anlamini bilmiyordu ..

birbirlerine sarildilar ,remzi de geldi o ara dukkana ,durun siz kardessiniz dedi ,terspiramit gibi kaldilar ,pinokyo gibi burnu uzasin istedi ikiside remzinin,basarisiz bir saka girisimiydi bu ,evlenin lan evlenin saka yaptim dedi remzi..

umuda da haber verin dedi ,özel isimlerde harf yumusamaz diye duzeltti murat..

lan ,sponge bob tipli ,darklord kilikli ,kizimiza iyi bak dedi remzi ,murat’a..

bakarim dedi murat ,onun kalbi brokenacagina benim kalbim broken dedi..

sinirsahibi remzi sempatiksinirsistemine donustugunu hissetti sinirlerinin ,sinsigibi gulumsedi ..

addicated to pain dedi kameralara donup ,bi filmde gormus ve the end anlamina geldigini sanmişti..

iyi uykular dedi murat’a ,insomnia var bende dedi murat ,bokunu cıkarma murat dedi remzi ,yazacak yer kalmadi..

tamam abi o zaman dedi ..

nick nicki nickince
deathless olunce
vampire slayer gidince
ithilquessir gelince

biz seni arariz dedi..

tamam gozum ,obtum en guzel yerinden dedi remzi ,en guzel yerinden lafi murat da degişik duygular uyandirdi ,sonunda murat ve remzi evlenmek ıcın hollanda ya gitti ,gulsin ve remzinin karisi feminist oldu ,remzinin oglu merdivenden dustu ,yetmedi merter’e dustu ,gay oldu...

the end...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol