bekaret

exfreak
bekaret, ruh aleminini temsil edildigi bedenlerin, el degmemisliginin semboludur.

dolayisiyla, ruhlarin el degmemisliginin de semboludur ayni zamanda. sadece biyolojik bir zarda degil, onu tamamlayan bir dusunce yapisiyla vardir, var sayilmalidir.

dusuncesiyle desteklenmeyen bir biyolojik zar varligi, her halti yapip masum takilan bunyelerin siginagidir belki ama bekaretin asil temsil ettigi sey olan ruhsal dokunulmamisligi yok eder.

kutsal kitaplar, ruhun dokunulmamisligini bekaretle aciklarken, kadin veya erkek diye belirtmemistir. bekaret herkes icin gecerli bir dokunulmamislik kuralidir.

bu, mevzuunun ulvi aciklamasi.

guncel aciklamasi da su sekilde;

herkes istedigini yapmakta ozgur iradesini kullanir, guvendigi ya da istedigi kisiyle birlikte olabilir. hatta bunun icin mantik usulleriyle bezenmis cumle butunleri de kullanabilir. mantiga yatkin seylerin iyi dille, guzel dayanaklarla sunulmasi o seyi iyi bisey mi yapar? cinayetin iyi islenmis olmasi, onu sanat eseri yapmayacagi gibi, asil anlamini dejenere ederek bekaret kavramini gerilik ve yobazlik dusuncesi gibi gostermek de o denli savsakcadir.

bekaret, "benden evvel kimle yattin" olayi degildir. bekaret, ruhu temiz teslim ederken, bunu fiziksel olarak da gosterebilmektir.

ancak herkes hakettigini istemelidir. erkek icin de kadin icin de gerekli olan ve etik olan da budur.

herkes neye razi oluyorsa kendi bedeni dogrultusunda, karsi cinsten de onu talep etmelidir.

yoksa 3 liraya 5 kofte hesabiyla, gunluk doyum oranlarini dolduran bunyelerin, sonsuz huzur ve sonsuz es istemeleri son derece komiktir.

deforme olmus toplumda ayakta kalan ve kabul goren fikirlerin icinde yasarken dislanmamak icin, onlara ayak uydurma sevdasi, bekaretin onemsiz biseymis gibi aksettirilmesine neden olmustur.

ayiplanacak da olsam ben bildigim ulvi mesaji dinlerim. gerisine de karismam zaten.

edit: entry girer girmez, son oylananlara oylesine bakildiginda gorulmustur ki bu entry eksi oy almistir. daha 10 saniye bile olmadan, tum yaziyi okuyabilecek muhtesem ruhsal butunluge sahip eblege, genital organindaki damar sayisi kadar damarla beynini besleyen insan yan sanayi urunune de selam ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol