yapılmış en aptalca dalgınlıklar

independence
anne indy ile baba indy tatildelerdir.tatillerinin 4. gunu independence’yi ararlar.

baba indy:napiosun?
independence:uyuyorum baba siz napiosunuz?
baba indy:teknedeyiz yemek yiyoruz.
independence:e afiyet olsun size.ben uykuma kaldigim yerden devam etsem madem sizin de mideniz dolu iken konu$maniz dogru degil ya$li insanlarsiniz hatta opuyorum ikinizide iyi eglenin bir sene kadar babay.
baba indy:dur dur annen konu$acak.
independence:yapmazsin di mi baba bunu bana?
anne indy:napiosun oglum?
independence:$u ana kadar gayet uyuyodum anne. sen napiyosun diye sormicam aldim babamdan havadisleri $imdi bu havadislerin i$iginda uykuma kaldigim yerden devam edicem musadenle.
anne indy:dur bi.$unu yap bunu yap $oyle yap boye yap ve tum bu saydiklarimi yaptiktan hemen sonra ciceklere bol bol su ver.aman unutma bak uyku sersemligi.ciceklere bol bol su ver.
independence:tamam anne hatta sularini verdikten hemen sonra selamlarinizi da iletirim ye$illiklere.eminim cok bahtiyar olurlar hadi iyi eglenceler $u andan itibaren aradiginiz numaraya ula$ilamiyor lutfen sonra da denemeyin.
cat(telefon kapatma efekti)

independence ki$isi kaldigi muhte$em uykuya geri doner.uyandiginda annesinin soylediklerinin en vurgulu cumleleri hayal meyal aklindadir.

ciceklere bol bol su ver
ciceklere bol bol su ver
ciceklere bol bol su ver

emir buyuk yerdendir ve hemen yerine getirilmesi onem ta$imaktadir.ciceklere su vermek icin kulanilan kova benzeri plastik $ey ele alinir ve icine agzina kadar su doldurulduktan sonra ciceklerin yanina gidilir ve tum cicekler anne indy’nin de belirttigi gibi bol bol sulanir.gorevi yerine getirmenin verdigi huzurla gunun geri kalan kisminda i$lere devam edilir.gun yerini ak$ama biraktiginda ciceklere yakin bir yere mevzilenerek tv izlemek gibi saf bir du$unceye kapilinir ve bu esnada ciceklerin son durumlarina da bir goz atmak ister deli gonul.i$te bu anda her $ey gun i$igi gibi ortaya cikar.

sulanan cicekler aslinda plastik ciceklerdir ve gercek cicekler sanirim can ceki$mektedirler.plastik ciceklerin ise tek avantaji uzerlerine gelen su ile tozlarindan arinmalari olmu$tur.

yapilir boyle dangalakliklar kimi zaman.cok gormemek lazim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol