louandreassalome

imgoindeeperunderground
kendisini ve enerjisini artık yaşını başını almış insanları değiştirmeye uğraşmak yerine, şu ana kadar izlemekten zevk aldığımız çizgisini korumaya verse ve bu beyhude tartışmasına bir son verse diye uzaktan dileklerde bulunuyorum..
eminim biliyordur ki, insanları ya çerçeveleri içerisinde değerlendiririz ya da bu "çerçeve benim gönlüme gitmedi pek" diyerek kendimize yeni çerçeveler buluruz. tartışmakta olduğu şahsın genel olarak yazdıklarına baktıktan hemen sonra kanaatim acaba bu cici yazar neden, ne için uğraşıyor oldu..
entryden karakter tahlili yapmıyoruz, yapana da aşina değiliz lakin, kaliteli yazın diye bir şey varsa eğer, bunu gördük, destekliyoruz.
bu tartışmaya bir son vermediği takdirde yönetimden uyarı alacak, daha sonra motivasyonu bozulacak, belki sözlükten gitmeye kalkacaktır, bunları tahmin etmek için alim olmak gerekmiyor.
işte bu sebeple, bil ki destekliyoruz ama kendine dur demeyene dur diyebilsin diye görevlendirilmiş kişilerden önce otokontrol sahibi ayar tavsiye ederim..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol