popüler entryleri başlıkları taklıt etmek

hexagram
efenim basarili yazarlarin, basarili bir sekilde entry ve baslik girip, populer oldugunu goren bazi yazarlar bu entryleri ve basliklari taklit etmeye calisirlar. ornek:
bir yazar arkadasimiz soyle bir baslik acar: yere dusen cocuk(tamami ile sallama bir ornektir)bu basligin ve girilen entrylerin populer oldugunu goren diger yazarlar, ardindan buna benzer ya da animsatan baslik acarlar. cukura dusen cocuk
bu tur entry ve baslik giren yazarlara kizmiyorum ama bu bir taklitcilik. yani sen bu basligi actin, bu basligin da populer de oldu diyelim? e peki nereye kadar taklitcilik, kopyacilik yapicaksin? yazik diyorum biraz yaratici ol ya;tamam yazari ornek al, onun gibi olmaya calis, ama onun basligindan prim yapmaya ne hacet var?

misal ben efenim tematik calisma yapan arkadaslari severim, ornekte alirim. ama onlari asla taklit etmem ki. onlari taklit etsem, nasil iyi bir yazar olabilimki? onlar eger atasozu, deyimleri,kelimeleri yazarsa, ben tarihi seyleri, yazitlari,anitlari girmeye calisirim.

efenim anket yaparken de lutfen, pls,rica ederim birbirinin kopyasini, taklitini yapmaktan kacinalim.

olmuyor ama canlar. sozluk kalitesi sadece tematik calismalarla yukselmezki.

taklitten kacinalim, yapanlari uyaralim.

ayricaaaaa moderatorlerde bu yaziyi okursa pls birbirine benzeyen basliklari silelim. ben gammaz degilim ki sizi onlara sikayet edeyim. gammazlar isini yapsin efenim.


not: efenim sozum 2,3 kelime degistirip basliklari birebir aynisini acanlara.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol