bilgi sözlük

carpediem
ne yazık ki yazarlarının sürekli tartışma halinde olduğu, birilerinin birilerine kızıp sözlüğü terkettiği, tartışma, huzursuzluk ve sorunların eğlencenin önüne geçtiği bir yer olmuştur son zamanlarda. biz buraya eğlenmek için üye olmuşuz, zaman geçirip stres atıyoruz. neden birileri sürekli birbirine laf sokma peşinde diye sormadan edemiyorum bazen. ve neden biz bu tür şeyler yüzünden buranın tadını yeteri kadar çıkaramıyoruz...
aklıma takılan bir şey daha "nerede kaldı bilgi sözlük ailesi?" dir. diyeceksiniz, aile içinde içinde olur böyle şeyler. olur da bir yere kadar! aile üyelerinin evi terketmesine sebep olmamalı. evde huzursuzluk yaratmamalı bu aile içi tartışmalar.
birbiriyle sorunları olanlar şunu unutmamalı. biz "ne oluyor böyle sizin aranızda?" diye soracak olursak, ilgilenirsek özel olarak sorabiliriz. problemler bu denli ortaya dökülmemeli. insan hali tabi ki duygularımız buraya yansıyacak, ama başkalarını huzursuz edecek seviyeye gelmemeli bu.
bu böyle devam ettikçe, ortam gerildikçe bilgi sözlük kan kaybetmeye devam edecektir. birer birer dökülecektir yazarlar, şu ana kadar olduğu gibi. kimse burada gerilmek, huzurunu kaçırmak için bulunmuyor. çok rahatsız olanlar da gidecektir, gitmeye devam edecektir.
bunlar benim naçizane düşüncelerimdir, kimseyi bağlamaz. belki bir duyan, bir kere düşünen olur umuduyla, bilgi sözlükten zevk almaya devam etme umuduyla, burada yazabilmeye devam etme umuduyla yazılmıştır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol