tümer metin

ankakusu
ne desem ne yazsam onun hakkinda bilemiyorum. turkiyede besiktastan baska bir takimda oynamam deyip baska bir takima gitmek yakismadi ona.
meger besiktasliligi bir kac milyon dolara satilacak turdenmis. evet tumer only god can judge me diyorsun, bu yalanin hesabinida ona vereceksin, ben seni yargilamiyorum.

aslinda tumerede cok kizamiyorum. su besiktas yonetimi yok mu su yonetim. neymis x takimla gorusen bir kaptanla bir isimiz olamaz...
bak, bak, bak... bunlar sadece taraftarin yonetime tepki vermemesi icin yapilmis, bana kalirsa haksiz konusmalar. sen masaya oturma adamla beklet ondan sonra bas yaygarayi.

hos gittigi takimda bir gun once yada transfer oldugu gunun ogle saatlerinde tumerle ilgilenmiyoruz demis lakin 24 saat gecmeden transfer etmistir. bu takimda en az tumer kadar durust davranmistir.

benim gonlumde tumer her daim besiktasli tumer olarak kalacaktir. lakin onu sari-laivert forma altinda top kosturmasini gormek icimi yakacaktir.

(gittigi takimin kanalinda besiktas soz konusu olunca konusmasina aglamamak icin devam etmemistir. ama gelin gorun ki o cok sevdigi kulubu para ugruna kendisine yakismayacak bir sekilde aldatmistir.)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol