oral seks yapıp bakireyim diye dolaşan kız modeli

doroty
"ya kusura bakmayın da herkesin malı da namusu da kendine, siz o kadar meraklıysanız yapmayın, yapmayanla evlenin, ama yapmışa da laf söylemeyin, elin derdi sizi mi gerdi" dedirten basliktir.

cok cagdas oldugumuzu, entel dantel oldugumuzu burada ifade ederken, acilan bu tarz baslikların da haddi hesabı yoktur. bekaret delisi zihniyeti burada kınamayan tek insan yokken; hala dandik bir deri parçasının kritiği yapılmaktadır. kimsenin kime, neyini, nasıl verdiği kimseyi ilgilendirmez kardeşim. böyle kız modeli istemeyen arkadaşlarımız köyden, mağradan kız toplasın, kızın sırtından sopayı, karnından sopayı eksik etmesin. kimse aman çok iyi bir şey yapıyorlar, şak şak şak; demiyor. ama her haltı yiyip; ortada gerine gerine gezen bunca erkek varken oturup bu kızların durumunu tartışmak çok acaip.

"yola yürürken laf atmak icin oranıza buranıza küfreden, sonra ilişki mevzusu oldu mu namus bekçisi kesilen erkek modeli" tarzı başlıklar açılsa belki biraz daha yüz kızartıcı olur.

bu tarz başlıklarda, bu kızları aşağalayanların hiç kız arkadaşı olmamış, cinsel yaşantısı da olmamış gibi bir tablo var. eğer varsa da gram saygıları yokmuş beraber olduğu kadınlara. "yazık türkiye’nin bu haline" demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol