17 mayıs 2006 danıştay a yapılan saldırı

the return of the v legend
yakalanan muzaffer tekin’in olayla alakası olup olmadığı bilinmeden bir takım insanların ısrarla ön plana çıkarmaya çalıştığı hadise şudur ki bu olayı "derin devlet" yapmıştır.

şeriatçılar bunu ısrarla ortaya çıkartıyor neden? çünkü suçu derin devlet yaptıya getirip olayı kapatacaklar adam gibi ne olduğu anlaşılamayacak ve de bu işten kendilerini sıyıracaklar. halbu ki herkes esas sorumluların kim olduğunu biliyor, bu adres şaşırtmaya halkımız daha fazla kanarsa vay halimize?

şimdiden derin devlet yaptı izlenimi ile ordunun müdahil olma amacı söylenmektedir ancak esas olay tam tersidir şeriatçıların yaptığı bir olayı şeriatçılar tam tersi bir şekilde mükemmel kullanmaya çalışmaktadırlar. neden mi? cumhurbaşkanlığı seçimiyle yapacakları sivil darbenin önünü tamamen açmak orduyu tamamen saf dışı bırakmak. mükemmel işledi bu senaryo bazı saftirikler de hala derin devlet sansın, zaten bu ülkede bütün cinayetlerin altında derin devlet var deyip sıyrılmadılar mı bugüne kadar işin içinden. at suçu "derin devlet" denilen bilinmeyen şeye gerisi kolay.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol