saçma ukdeleri doldurup prim vermek

sinanhalac
kendini çok komik ve yaratıcı zanneden ve bunu verdiği ukdelerle ispatlayan arkadaşlara ukdenin altına yuh, oha, böyle ukde mi olur amına koyayım gibi ayar vermeye çalışarak, aslında onların istediklerine kavuşmalarını sağlıyoruz. bu o komik arkadaşın daha saçma ne gibi ukdeler verebilirim diye kendini zorlamasına yol açıyor göründüğü üzere. amina asma kilit asıp götüne anahtar sokan bünyeler gibi tüm sözlüğü gülmekten kıran, haftaya da siyaset meydanı, arena ve pişti de gündemi oluşturacak kadar fevkaledenin de fevkinde ukteleri sol frame’e taşımayalım diyor bu nacizane yazar, taşımayalım ki bir noktadan sonra artık buranın sözlük olduğunu ve insanların bildiklerini yazarak eğlendikleri bir yer olduğunu fark etsin. eğer derse ki benim bilgilerim de bunlardan ibaret, o zaman ben senin dağarcına sokayım diye bir cevap alması muhtemeldir benden.

ayrıca ukde konusunda bir de şu konu var ki belirtmeden edemeyeceğim, tüm ukdeleri sırayla, "bilmem nenin ne olduğunu merak eden meraklı bir bilgicimizin ukdesidir" "son günlerde yaşananların üstüne verilmiş bir ukdedir" gibi kıçımızdan sallama doldurmasak da o konuda iki gıdım yorum yapsak, herhangi bir bilgimiz yoksa da bilen kişiye bıraksak daha güzel olmaz mı?


yanlış anlaşılma editi: çemkirilen kişi ukdeleri veren komiklik muskalarıdır. sadece doldurulmasın artık böyle ukdeler çağrısıdır bu.

hatta independence ekşi sözlükte olduğu gibi ukdeyi vereni de gösteren bir sistemi hayata geçirirse tümden çözülür zaten bu olay.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol