angelus

independence
uzun zamandir bu adamin uzerine gidilmekte, farkindayim bunun.fakat son 3 gundur tum bu tepkilerin ayyuka cikmasi boyle bir yazi yazmami zaruri kilmi$tir oncelikle.

angelus ki$isi bir ba$kasina ait olan entryi kendi emegi ve kendi du$uncesi gibi sevgilisinin ba$ligina yazmi$ ve entrynin asil sahibi de bu duruma tepkisini gostermi$.

iddia bu $ekilde.

oncelikle $u satirlari bir okuyalim da burada bulunan tum yazilarin esas sahibinin kim oldugunu yeniden bir hatirlayalim.

"bu sayfada yazilanlarin tum haklari independence corporation`a aittir"

eminim ki hepimiz bu yazi ile her gun yuzlerce defa kar$ila$iyoruz, fakat tipki sozlugun kurallarini fazla sallamadigimiz gibi bu yaziyi da sallamiyoruz.oysa sozluk icerisinde yazili olan kurallarin ciddiye alinmamasinin sonuclarini son uc gundur hep birlikte izliyoruz.

yani efendim aslinda durum neymi$? angelus ki$isi eger sozluk icerisinde var olan bir entryi alip kullanmi$sa, "independence’ye ait olan bir entryi" almi$ kullanmi$tir.e benim buna bir itirazim yokken ba$kalari neden galeyana gelmek icin firsat kollamakta tam olarak bu i$in sirrina vakif olamadim ben.

az once bir yerde okumu$tum da bir yazarimiz $ahane bir tespitte bulunmu$tu.bu basit entry olayi aslinda maskelere du$urmu$ ve kimin ne oldugunu tamamen gozler onune sermi$tir yazmi$ti.sonuna kadar katiliyorum.bundan bir kac ay oncesine kadar bilgi sozluk’e en az benim kadar deger verdigini ve uzerine titredigini du$undugum bir ex yazarimizin, bir entry sebebi ile takindigi tutum ve di$aridan sozluge mudahale etme cabalari tum maskeleri du$urmu$, ki$iliklerin gun i$igina cikmasina yardimci olmu$tur.sirf bu sebepten bile angelus’a mute$ekkirim.

diger ve en onemli konuya gelelim.angelus benim tanidigim ender zeki insanlardan birisidir.bu sebepledir ki sozlugumuzun yonetim kadrosunu uzun zamanlardan beridir i$gal etmektedir.peki bu adam salak midir? kendi yonettigi bir sozluk icerisinde bir entryi alip virgulune bile dokunmadan sevgilisinin ba$ligina yazacak kadar mal midir? peki bu adam bu kadar salakti da ben nasil bu adami bunca aydir yonetimde tutuyorum? o zaman ben angelus’tan daha salak ve mal bir adam degil miyimdir? i$in asli oyle degil i$te beyler bayanlar.ne ben salak ya da mal bir insanim, ne de angelus bu sifatlara sahip bir insan.nice ben akilliyim ben zekiyim nidalari ile ortaliklarda dola$an ki$ileri hissettirmeden cebimizden cikartip posasini tuku$mu$lugumuz dahi vuku bulmu$tur zaman zaman, kimsenin $uphesi olmasin.

peki nedir durumun sonucu?

durumun sonucu $udur ki nickini yazmayi artik ho$ bulmadigim bir ex yazarimiz ile angelus ki$isi ayni yaziyi ortak bir internet sayfasindan almi$lar ve kullanmi$lardir.olayin azi ozu budur.kimse bu olayin ortbas edildigi yahut birilerinin birileri tarafindan kollandigi turunde abidik du$uncelere haybeden kapilmasin.

zira cok salakca olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol