lafalımpics olimpiyatları

sinanhalac
yogiler, gerçek kötüler ve scooby dolar’ın kıyasıya kapıştıkları dünyanın gelmiş geçmiş en eğlenceli çizgi filmi. bütün hanna barbera karakterlerini içinde barındırmasıyla, gerçek kötülerin şeytanın aklına bile gelmeyecek hileleriyle, her yarışmanın dünyanın başka bir köşesinde geçmesiyle çocukluk yıllarımın en güzel saatlerini yaşatmıştır bana.

ben gerçek kötüleri tutardım ve ay’da geçen yarışı onlar kazanmıştı (ilk ve tek galibiyetleri) evde annemi zorla halaya kaldırmıştım da "teeyyy tey de teyyy" nidaları eşiliğinde bir sonraki bölüme kadar halay çekmiştik, hey gidi günler be. şimdi pokemonlar, rollerbladeler falan çıktı ve lafalimpics ile içime işleyen çizgi filmin aşkı da bir anda beni terk etti. oysa ki yogi ne kadar da sevimliydi o dizide...

(bkz: biz büyüdük ve kirlendi dünya)

edit:
entry’i yazdıktan sonra biraz araştırdım ve çok ilginç şeyler buldum;
gerçek kötüler ilk kez istanbul’da kazanmışlar ve toplam galibiyetleri 3’müş. istanbul’da kazanmış olmalarını, türk halkının dolandırıcılığına bir gönderme sayıp üzüleyim mi yoksa yaşasın hergün gezdiğimiz sokaklarda gerçek kötüler fırtınası esmişti zamanında diye sevineyim mi bilemedim valla.

kaynak:
http://www.scoobydooweloveyou.com/laff.html

ayrıca toplam galibiyet sayıları da şu şekildedir;
gerçek kötüler: 3
scooby dolar: 15
yogiler: 8
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol