aşık olunduğundan emin olunan anlar

ithilquessir
hayatinizdaki butun sorumluluklarin onun yanaklarindaki kirmiziliklari bir saniye daha gormek adina onemlerini kaybettikleri, okulu, isi, arkadalari, aileyi, hatta yasami onun dudaklarina ulasip, kokusunu duymak urunda feda edebileceginiz an.

ve kaninizin bedeninizden bir anda cekilip, sonra yogun bir sarap kivamiyla her kalp atisinda damarlarinizdan sevgilinizin kaninin ilerledigini hissettiginiz.

ve uzun kavgalar, sebepsiz soru isaretlerinin cevabini bir anda ogrenip cozdukten sonra hayatinizdaki hafifleme hissi, butun omrunuzun dinamosu haline gelen enerji fazlasi, bir anda butun dunyayi kaldirabilecek, yada durdurabilecek gibi hissetmeniz.

bedeninizin daha iyi calismaya baslamasi. kahvesiz bir gunde uyanmak, bunyeye soguk dus etkisi. klavye uzerinde daha siz dusunmeye firsat bulamadan yazmaya baslayan parmaklar ve butun imla yanlislarinizi aklinizin daha yerinde oldugu bir gune birakmaniz.

ve cami acip disariya "seni seviyorum peri kizi" diye bagirmak. cosmak, kudurmak. yada kendi dudaklarini aralayip arasinda usulca fisildamak sevdigini. ruzgara karsi uflemek. bir nefesin kirpik ayagina baglayip sevgini mesaj gondermek sevgiliye telefonsuz. beyaz kanat cirpislarini izlemek arkasindan.

asik olduguna emin olmak.
asik kalacaginin bilincine varmak.
sevmek,

cok.
coooooooook.
coooooooooooooooooook sevmek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol