yaran fıkralar

firambogaz
kadının başı çok ağrıyormuş. demişler ki bir psikiatrist var. harika tedavi ediyor.

kadının başı çok ağrıyormuş. demişler ki bir psikiatrist var. harika tedavi ediyor. neyse, gitmiş doktora, akşam eve gelince kocası sormuş

- "ne oldu" diye.
- "valla, bana telkin önerdi, bir yere oturup kafamı iki elimin arasına alıp sallana sallana ’bu kafa benim değil, bu kafa benim değil’ diye tekrarlayacakmışım."

kadın 3-4 gün bu işe devam etmiş ve başağrıları tamamı ile geçmiş. ancak bu sırada kocasında bir sorun baslamış. adamda tık yok. geceleri sırtını dönüp yatıyor. ilişki milişki hak getire. sonunda kadının da ısrarı ile adam da aynı doktora gitmiş. akşam eve gelince kadın ne oldu demiş. adam:

- "bırak yaa demiş, bana da telkin önerdi ama ben öyle saçma şeyleri yapmam" demiş, demiş ama o günden sonra adam olmuş bir canavar. eve gelince kadını hemen yakalayıp yatağa atıyor. durum felaket. neyse herkes çok memnun ama kadın da bu işin nasıl olduğunu merak ediyor. bir gün kadın eve gelmiş. adam:

- "hadi karıcığım demiş, sen hemen yatağa gir, ben bi banyoya gidip geleyim" demiş. kadın gizlice adamı takip etmiş. ne görsün. adam banyoda klozete oturmuş, kafasını iki elinin arasına almış sallanıyor.

- "bu karı benim değil, bu karı benim değil"
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol