magic mushroom

ithilquessir
kesinlikle herkese gore olmayan bir uyarici turudur. genel kaninin aksine insani uyusturmaz. cesitli sekillerde tuketilebilir. icine mantar koyulan omlet dahil olmak uzere her tur yemekte kullanilabildigi gibi, sicak bir ortamda az su icinde bekleterek cikan buharin toplanmasi ve ardindan cigere cekilmesiyle de tuketilebilir. yendikten sonra kana gecmesi zaman aldigi icin sabirli davranilmali, kafa olana kadar yemege devam edilmemelidir.

edit: kozleneni de varmis.

halusine etkisi cok geliskindir. isin zaten dikkat cekici yani buradadir. kisi gunluk kontrol mekanizmasini cok hizli kaybettigi icin bilinc altinda ne varsa cok kisa bir sure icinde ortaya cikar. mitolojiyle ilgilenen kendiyle barisik bir insan yesil orman cucelerini polka yaparken izliyebilirken, bilincaltinda korkulari yada kotu anilari olan bireyler babasinin kardesine tecavuz edisine sahitlik edebilirler.

ozellikle zayif bunyelerde paranoya tavan yapar. odadaki her tur esyanin size baktigini hissedersiniz, esyalari cikardiginizda duvarlar size bakmaya baslar. hos degildir.

mantar uzun sure kafa yapan bir uyarici turudur. trans basladiktan sonra, tipine gore degismekle beraber, 5-6 saat boyunca kesintisiz bir ucus beklenebilir. tabii eger elinizdeki gitarin bir engerek yilanina donustugunu gorecekseniz o 5 saatlik kabusun bitimi intahardir.

hafif narkotikler listesini zorlar. kisiden kisiye etkisi degistigi icin dikkat edilmelidir. baslangicta az miktarda, dikkatli ve yaninda guvenilir insanlar varken kullanilmalidir . dogal olmasi ve kimyasal, fiziksel bagimliliginin olmamasi iyidir. after shock’u cok uzun ve acilidir, verdigi beyin hasari ciddi boyutlardadir.

duzenli kullanimi tavsiye edilmez.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol