tinerciler

ultraslan
hala bunlara okul egitimi verelim, onlarinda sevgiye sevkate ihtiyaci var gibi dusunen salak oglu salak insanlarin ( gercekten oldurulesi gereken insanlar ) yuzunden sokaklarda kol gezen kisiler veya 10 yasindan baslayip 25 yasina kadar aktif olan genc varliklar. ornek bi tinerciyi almislar 16 yasinda yurda koymuslar. bu adam 50 kere kacip kapkaccilik, hirsizlik ve tecavuz yapiyosa bu adami olduruceksin kardesim cekip kenara temizliceksin. mesela ustune cok sik elbiseler giyip ve belinede bir susturuculu silah takarak gece 12 den sonra beyoglu sokaklarina cikcaksin. karsidan senin giyimini guzel goren 4 5 tinerci cocuk gelicek ve bicagini cikartarak cep telefonu yada parani veya kol saatini isticek diceksinki vermiyorum bir daha isticek gene vermessen bicagi saplayip kendi alicak ne sehit ne gazi bok yoluna gitti niyazi olcaksin. fakat cep telefonunu istedigi sirada belinden cikarip o susturuculu tabanca ile 4unude temizlersen veya karsina kactane geldi ise hem kendini kurtaricaksin hemde bu lavuklarin ileride isleyecekleri suclari onliceksin bu isin baska cikar yolu yok mesela ornek verelim..

1- 4 5 tane tinerci genc yolda yuruyen bir kadin ve cocugunun kafasina vurarak caldiklari arabaya atarak kaciriyor ve tecavuz edip kadinin kizini oldurerek kadinida yaraliyo ve kadin son anda kurtuluyo..

ya kardesim bu nasil bir istir orda 35 yil kadin yasamis dogmus buyumus evlenmis kizini buyutmus 1 saatte hayati karariyo yahu bukadar basitmi insan hayati hayatini karartiyolar iste boyle yuzlerce olay var gecen bitane fenerbahceli altyapi futbolcusunu gunduz sokak ortasinda cep telefonu ugruna cigerine sis sokarak 18 cm deliyolar ve cocuk baygin sekilde yerde yatiyo sen 20 yil yasicaksinn dogdugun buyudugun yeri birakip anneni babani birakip istanbula futbolcu olmak icin geliceksin 1 tane cihaz icin seni sislicekler ve hayatin kararicak bole isler olmaz sen ben o yardim etmesse yarin bigun allah korusun bizim basimiza gelir bunlar. ya belediye devlet falan bunlari sokaktan toplayip bos bi adaya falan birakicak yada 20 yila kadar basta istanbul olmak uzere tum turkiye yi ele gecirecekler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol