sevgiliye yazılası cümleler

ithilquessir
sevgili(m)e...

ve seninle saklambac oynamak istiyorum, ve sana giysilerimi verip ayakkabi bagciklarinin ne kadar guzel olduklarini soylemek, ve sen dus alirken kapinin esiginde sarki soylemeni dinlemek, ve sirtini ovmak ve ayaklarini opmek ve elini tutmak.

seninle yemege cikip benim yemegimi yemene aldirmamak, oglen yemeklerinde rudy’s de bulusup gunden konusmak, ve mektuplarini yazmak ve kutularini tasimak. ve paranoyana gulmek ve sana dinlemeyecegin teypler vermek, ve harika filmler izlemek ve berbat filmler izlemek, radyodan sikayet etmek ve uyurken resimlerini cekmek. ve senden once uyanip sana kahve yapmak, ve sicak ekmek almak, ve gazete, ve gece yarisi mutfakta kahve icmek ve sen sigaralarimi calip dururken hicbir zaman kibrit bulamamak.
ve seni goz hastanesine goturmek, ve sakalarina gulmemek...

ve sabahin korunde senden once uyanip yatakta deli gibi seni istemek ama kiyamayip uyumana izin vermek, ve saclarini oksamak ve sirtinda parmaklarimi dolastirmak, ve sana soylemek ne kadar cok sevdigimi... gozlerini, dudaklarini, boynunu, goguslerini, bacaklarini.

ve basamaklarda oturup komsun gelene kadar sigara icmek, ve basamaklarda oturup "sen" gelinceye kadar sigara icmeye devam etmek, ve gec kaldiginda telaslanmak ve erken geldiginde sasirmak ve sana aycicekleri vermek ve seni partilerime cagirip nefessizlikten morarana kadar dans etmek ve hatali oldugumda uzulmek, ve sevinmek beni affettiginde, ve resimlerine bakarken seni tanidigimdan bile uzun suredir taniyor olmayi istemek ve kulaklarimda sesini duymak ve tenimde tenini hissetmek.

ve sinirlendiginde korkmak ve bir gozun kirmizi digerin mavi olup boynun yana yikilmasini gormek, ve sana ne kadar "guzel" oldugunu soylemek, ve korktugunda sana sarilmak, canin acidiginda ellerimi uzerine koymak, ve kokunu duydugumda seni istemek, ve sana dokundugumda seni kizdirmak ve yanindayken soylenmek, ve yaninda degilken soylenmek ve geceliyin uzerimden yorgani aldiginda usumek, ve almadiginda sicak gelmesi.

ve gulumsediginde erimek, kahkaha attiginda cozulmek, ve seni reddetmezken neden reddettigimi dusundugunu anlamamak, ve seni nasil reddebilecegimi merak etmek, ve kim oldugunu dusunmek, ve yine de kabul etmek.

ve sana seni sevdigi icin butun okyanusun uzerinden ucan orman perisini anlatmak, ve sana siirler yazmak ve bana neden inanmadigini dusunmek ve kelime arama zahmetini bir turlu birakmasam da bir turlu gordugum sekilde anlatmayi basaramadigim derinlikte bir seyler hissetmek, ve sana bir gun bir kedi yavrusunu getirmek, ve sonra onunla benle oynadigindan cok oynadigin icin kiskanmmak.

gitmen gerekirken seni yatakta tutmak, ve sonunda gitmeyi becerebildiginde arkandan bebek gibi aglamak, ve sana sevmedigin hediyeler almak, ve sonra hediyelerimi geri almak, ve diz cokup sana tekrar evlenme teklif etmek. ve bana tekrar hayir demen, ve aslinda serserilik yaptigimi dusunsende ilk sordugum gunden beri aslinda deli gibi ciddi olmak, istanbul’da dolasirken sensiz cok bos oldugunu dusunmek, ve istedigini istemek, ve kendimi kaybetmek, ve yaninda guvende oldugumu bilmek.

"ve kendimle ilgili en kotuyu soylemek, ve kendimle ilgili en iyiyi sana vermek, daha azini hak etmedigini dusunmek, istemedigim anlarda bile sorularina cevap vermek, ve hosuna gitmeyecek olsa da tercih edecegini bildigim icin dogruyu soylemek"

"bittigini dusunmek, ve buna ragmen beni hayatindan cikarip atmadan onceki son bes dakikada bile dayanmak, ve kendimi unutmak, ve sana yakin olmak istemek. cunku cok guzel bir sey seni ogrenmek"

ve seninle cok kotu ingilizce ve daha kotu almanca konusmak, ve gecenin ucunde seninle sevismek, ve bir sekilde, bir sekilde, bir sekilde icimdeki bu guclu, olumsuz, baskin, kosulsuz, her seyi geride birakmis, giderek artan, kalp agritan, beyin patlatan, bitimsiz aski sana anlatabilmek.

(istiyorum)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol