chat dili ve edebiyatı dersleri

31subat
chat dili ve edebiyatinin en dikkat edilesi noktalarindan birisi de gulmektir. azami dikkat gerektirir. kanal icinde komik bir seyle karsilasip "ha ha ha" yazarsaniz bir anda kanalin buz kestigini, sizden baska gulen kimse kalmadigini gorur, maazallah depresyona girersiniz. iyi bir chatci kanal icindeki akisi bozmamali ve genel chat dili disina cikmamalidir.
bu kisa giris konusmasinin ardindan "etkili gulus teknikleri" olarak adlandiracagimiz dersimize baslayabiliriz. tabiatta her canli gibi insanin da belli bir gulme stili ve sesi vardir ki genellikle su sekildedir: hah hah haa. daha abartili durumlarda "haaaaaaaaahhahahaha" sekline de donusmekle birlikte genel itibariyle hah hah ha degismez kaliptir. bunun degistigi tek nokta vardir ki o da chat odalari.
kanal icinde bir kisinin yaptigi esprinin ardindan su sekilde gulerseniz bir anda hatun tavlama katsayiniz artar, endoplasmik retikulumlariniz eskisinden daha iyi calisir, ozeliniz hatunla dolar, iciniz kiprasiklasir:
"nihahahahaa"
is bu gulus her kapiyi acan sihirli bir anahtardir; yilani deliginden cikarir, disi kisiyi azdirir, havalarin mevsim normallerinde seyretmesini saglar, hazmi kolaylastirir, sivilceleri azaltir, belki sehre bir film gelir, bir guzel orman olur, ormanda hatunla sen olursun. ve dahi burada sayamayacagimiz kadar cok faidelidir. alternatif versiyonlari da sunlardir:
muhahaha
zuhhahaa
yihhhahaaa
simdi kimse bunlari okuyup "boyle gulen insan olamaz" gibisinden itirazlarda bulunmasin. burada ilimsel irfansal konusuyoruz. bir de "eki eki" ve "hihihih" seklinde gulusler vardir ki genellikle nisa taifesinden kisiler veya kestirmeye ramak kalmis erkekler tarafindan kullanilir. is bu bilgi de kanal icinde nickinden hangi cinsiyete haiz oldugu bilinmeyen kisiler icin kullanilabilir. "eki eki" seklinde gulmek kesinlikle bir erkege yakismaz, yuce kitabimiz kurani kerim soyle buyurmustur: "deki; ey userlar, sizlere eki eki seklinde gulmek haram kilindi. kim ki kanal icre ve dahi ozelde eki eki diye guler, iste onlar sonsuz bir azapla cezalandirilacaklar ve dahi cennet kanalindan sonsuza dek banlanacaklardir" (mirc suresi, ayet 6.5)
gulme mevzusunu da bu sekilde ogrendikten sonra artik irc alemlerine dalabilir, chatin buyulu dunyasinda nirvanaya guvenle seyahat edebilir, nisa taifesinden sizlere helal kilinmis kisilerle ummeti muhammedin cogalmasina katkida bulunmak icin halvet olabilirsiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol