kemal kılıçdaroğlu

independence
dün twitter uzerinden bir cagri yapti 14 mayıs 2021 kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı basliginda gorebilirsiniz.

sahsi kanaatim erken secim icin erken, henuz akp tabani tam olarak olan biteni goremedi, gorse de algilayamadi. gelenekselci insanlari daha once alismis olduklari seyden ayirmak son derece guc. sigara icen birisinin sigaranin tüm zararlarini bilmesine ragmen sigarayi birakmamasi olarak da dusunebilirsiniz durumu.

velhasili zaman secim zamani degil ama diyelim ki iktidar kanadindan da olumlu dönüş aldi bu fikir ki mumkun degil, yine de aldi diyelim.

kilicdaroglu hicbir sekilde kendisi aday olmamali. kilicdaroglu'nun sahsinin en azindan muhalefetinin toplumda tam bir karsiligi yok, henuz olusmadi. aleviligini bile bahane edip oy vermek istemeyecek cok kisi olacaktir dogrusu kilicdaroglu bu seneye kadar son derece pasif bir muhalefet sergiledi ama bu sene ipleri aldi eline. yine de toplumda bir kasrsiligi henuz olusmadi.

aday olarak önce mansur baskan, sonrasinda ise ekrem baskan dusunulmeli. sanirim bu isimler aday olduklarinda mevcut makamlarini birakmak zorunda da degil, yahut olmamali. binali yildirim ibb baskanligi icin secime girdiginde aktif gorevi devam ediyordu, hatirlatmakta fayda var.

kilicdaroglu kesinlikle aday olmamali.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol