fahrettin koca

redleader
çıkmış şunu demiş: bulaşıcı hastalık eşittir kovik demek değildir.

ulan tam diyeceğim "ha şöyle yaaa" sonra bir gülme geliyor; daha 1.5 gün önce kendisinin söylediği kadarıyla bu sene grip de yok.

o değil, açıklamalar iyice muhteşem: Bu hanelerden biri ölüm şekli, bir diğerinin ise ölüm sebebi olduğunu aktaran Fahrettin Koca, şu bilgileri verdi:
"Ölüm şekli hanesinin amacı, bulaşı hastalık dediğiniz şu bilgiyi veriyor; Ölen kişi silahlı saldırı gibi adli bir vakayla veya hastalık, yaşlılık gibi normal beklenecek bir ölüm mü? Bu sorunun cevabı, doğal ölüm veya adli vaka sonucu ölümdür. Bu haneye, hastalığa bağlı doğal ölümün izahı için bulaşıcı hastalık veya bulaşıcı olmayan hastalık açıklaması da eklenmiştir.

şunu da bırakayım, harcayacak zamanı olan okur. kovikten ölen birisi ölüm raporuna "bulaşıcı hastalık" olarak işlenmiş; tarih 25 nisan.

e eko başgan, ne oldu da şimdi aklına geldi bulaşıcı hastalıktan ölüm sayılırını açıklamak? haydi bize 25 nisan'dan itibaren olan bulaşıcı hastalık ölüm oranlarını da ver de korku mastürbasyonumuza devam edelim.

fahrettin koca da yalancıdır. ekrem imamoğlu da yalancıdır. hastalık için yapılan testler yanlış, kayda geçen ölüm şekli ve ölüm sebebi de yalandır.

bu kadar yalan ortasında aklınızı kaybetmemenizi dilerim; çok zor çünkü. güçlü kalın.

raporuma yazın:
ölüm şekli: yalancı sikerken doğal ölüm.
ölüm sebebi: tutarsızlıklara kahkaha atarken nefessiz kalmaya bağlı ölüm. nefessiz mi? kovik yazın geçin.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol