wuhan virüsü

independence
artik ulkemiz adina yegane şans aşı ve tedavi. ve tum bunlarin cok cok kisa süre icerisinde olmasi lazim. tum ulke haykiriyor saglik sisteminin coktugunu. bir yerde okudum, insanlar acil servislerde daha yatisi yapilamadan ex oluyorlarmis. ama mitingler acilislar falan girla tabi, o yonde bir aksaklik yok. ne kadar acilis ne kadar miting o kadar oy elbet.

bu ulke corona ile de batmayacak ve o 2023 senesi gelecek, secimler gelecek. iste o zaman bizi batiramayan corona sizleri can evinizden vuracak, koltuklarinizdan, saraylarinizdan, makamlarinizdan edecek. en bastakinden baslayarak tum şakşakcilari gun gelecek hesap verecek. para icin yazin tatil yerlerini acan, ulasimi serbest birakan ve virüsün dört bir yana dagilmasina sebep olan herkes bu veballerin altinda kalacak, yikilacak.

siz siz olun, en azindan o zamanlara kadar kendinizi muhafaza edin.

meekma kızacak belki ama siz yine de maskenizi muhakkak takin. fahrettin koca'nin soyledigi yegane sey sizi maskenin koruyacagidir.

sosyal mesafe + maske + hijyen.

kendiniz icin, kendiniz icin degilse bile yaşlılarınız için bir süre daha bu kombinasyona sıkı sıkıya sarilin. evden calismaniz mumkunse evden calisin, avm lerden barlardan kapali alanlardan uzak durun, insanlardan uzak durun, evdeki hayvan dostlariniza daha fazla zaman ayirip yalnizliginizi onlarla giderin, bir süre daha sabırlı olun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol