almanya'nın incirlikten çekilmesi

kanepeyecarpanserceparmak
öncelikle incirlik bir nato üssü değildir. amerika'yla yapılan anlaşma gereği verilen bazı imtiyazlar vardır. kısacası bizim toprağımız. ama üs içerisinde olan her hangi bir olay nato hukukuna dahildir. olay bu sadece.

orda kuş uçsa bizim askerlerimize haber vermek zorundadırlar. almanyanın amacı ise ne ortadoğu ne de başka bir şey sadece ve sadece ukraynayı denetlemektir, avaxlarla.

ve türkiye cumhuriyetinin yönetimine karı silahlı mücadeleye giren, ülkede bomba patlatan, asker öldüren, halktan insanları kendi sözde mahkemelerinde yargılayıp infaz eden sözde 'halk hareketi'nin mensuplarını ülkesinde barındıran, bize vermeyen bunlar da yetmezmiş gibi -her ne kadar günahım kadar sevmesem de- türkiyenin iktidar partisinin milletvekillerine ülkesinde izin vermemesi ve içişlerine karışması bardağı taşırmıştır.

şu unutulmasın ki türkiye egemen bir devlettir ve onlar nasıl yapıyorsa biz de yapabiliriz onların milletvekillerini almamayı. he bunlar da kızıp 'yaa biz oynamicaaaz' derslerse çok afedersin s*ktirip giderler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol