bilgi sözlük

gebelawi
ilk defa bugün denk geldiğim sözlük. hemen üyelik aldım.

ekşi artık insanı darlıyor. sürekli aynı kısır tartışmalar dönüyor. kadın-erkek ilişkileri üzerine aptalca başlıklarda çıkan kavgalar, artan cinsiyetçilik ve ırkçılık, dibe vuran iq ortalaması, tek gündemin meltem banko olması, bir anda türeyip herkesi tehdit eden muhbirler ve üstüne de bu para muhabbeti artık bana yetti. zaten sitede sürekli gergin bir hava vardı, kaçmak istiyordum. burası karşıma çıktı.

bu bir önyargı aslında; ama buranın samimi ve daha sakin bir yer olduğu izlenimine kapıldım. benim gibi başka bir çok yazarın da ekşiden sıkıldığını ama alternatif bulamadığını düşünüyorum. zamanla birikimli insanlar buraya gelebilirler. salaklar ise her zaman nicelik ve popülarite peşinde olduğu için orada kalacaklardır. belki ekşi ile kıyaslamak da doğru değil; ama bu kadar pisliğin içine batmış bir sitenin de sonunun gelmesini istemiyor değilim.

artık o siteye tek bir tıkla para kazandırmak istemiyorum. diğer sözlükler de hep kalitesizlikten ve aşırı durgunluktan muzdarip. umarım seviyesini koruyarak içeriğini de zenginleştirir bilgi sözlük. nedense güzel hisler besliyorum bunların olacağına dair.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol